08.12.06
07:28
Здравейте!! Радвам се на вашето начинание да помагате на хората, браво за идеята! Та и аз имам проблем с килограмите, вече трудно си намирам дрехи :oops: Тренирах 5-6 години гребане и през лятото бях около 85-90 кг., а през зимата качвах до 100-105. Когато спрях да тренирам окончателно, за един месец качих около 25 кг. Това беше точно преди зимата. Станах 115 кг. по време на зимата още около 15 кг. и станах 130 кг. Лятото ходих на фитнес и бачках яко на работа и смъкнах до 115, обаче тази зима пак качих и в момента съм 126 и не ходя на фитнес. Висок съм 181см. и имам доста обемни крака. Много трудно си намирам каквито и да е дрехи особено дънки и панталони. Ако някой може да ме насочи какво да правя и по възможност някаква елементарна примерна диета, която да не иска много финанси, понеже нямам :roll: Или каквито и да е други идеи :D моля споделете :)
08.12.06
11:35
Можеш да опиташ с това.
http://bb-team.org/nutrition/000182.php
При тези кг си мисля, че само като спреш сладкото и тестените изделия ще смъкнеш доста.
Не пишеш как си се хранил досега, но предполагам, че за да качваш толкова през зимата си похапваш доста от тях.
08.12.06
12:11
Мерси за статията :)
Ами доста сладко ям по принцип :) Някак си като се изнервя и почвам да ям, иначе и от преди като тренирах съм свикнал да ям повече сладко, понеже се чуствам с повече енергия.
А някаква примерна диета ще може ли да се добави :roll:
08.12.06
12:20
[quote author=“BRAIN_PAIN”]Мерси за статията :)
Ами доста сладко ям по принцип :) Някак си като се изнервя и почвам да ям, иначе и от преди като тренирах съм свикнал да ям повече сладко, понеже се чуствам с повече енергия.
А някаква примерна диета ще може ли да се добави :roll:
Е то е ясно, че като тренира човек може да си позволява повече неща да яде. После вече става лошо, защото трябва да се ограничаваш.
Примерни диети има много в този раздел, потърси по - надолу. :)