Въпрос

08.12.06
13:17

Значи интересува ме с какво се намазват културистите преди състезание, от къде може да се намери, колко струва и как се почиства след това т.е. дали се маха лесно, защото целта ми е да се задържи повече време. Въпроса ми е кратък, точен и ясен  :wink:
Мерси предварително !

_Z

08.12.06
18:10

Специална боя, като крем е. Разнася се лесно навсякъде, доста тъмна и лъскава е. Маха се много лесно със сапун, с вода само почти не става.
http://www.dreamtan.com/
В България всички ползват тази боя #2 Бронз, но има и някои дето са с #1 Злато. Струва 35 лв и може да се намери от федерацията по културизъм или да се поръча от този сайт или от www.bodybuilding.com. Една кутийка е за 1 човек ако излиза на сцена, силно осветена, а иначе 1/4 от кутийката да сложиш на дневна светлина или нормална лампа ще изглеждаш доста тъмен, като 1 кутийка на сцената.
Ако искаш да я използваш като дълготраен тен, не става.

08.12.06
18:34

Благодаря ! А за дълготрайния тен не трябва, просто за състезания по спортни танци да не се изтърка лесно, но щом само с вода  лесно не се маха е перфект ;)
п.п. не е за мене, в танците не съм добър, само след няколко ракийки тогава ставам за всякъв вид танци  :lol:

_Z

08.12.06
21:18

Тва яко се лузга ве, ако танцуват 2-ма няма да могат да се държат, аз при позиране не можех да направя трицепс или страни гърди или широко гръб щото яко ми се хлъзгаха ръцете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1