Планове за продукти за отслабване ...

08.12.06
18:35

Значи планирам нещо от сорта на
1. Red Acid gen2   CL
2. Sesa Glow       CL
3. BCAA pure powder   NOW
4. ?
Та въпроса ми е с какво да комбинирам втория месец на сесамина ? Мислех за Л-карнетин ... Кажете си мнението .
Видях Скорч на МАН  но ми се струва прекалено силничко ...  Отворен съм за предложения!

08.12.06
22:06

[quote author=“ShotGun”]Значи планирам нещо от сорта на
1. Red Acid gen2   CL
2. Sesa Glow       CL
3. BCAA pure powder   NOW
4. ?
Та въпроса ми е с какво да комбинирам втория месец на сесамина ? Мислех за Л-карнетин ... Кажете си мнението .
Видях Скорч на МАН  но ми се струва прекалено силничко ...  Отворен съм за предложения!

Мнее,MAN Scorch заедно с Sesa Glow си е перфектно..Но след този “цикъл” поне 1 месец почивка.

08.12.06
22:15

Може .. Обмислям както казах има време но е добре да съм подготвен ;) . Лошото е че в нетришън.ком няма нито ген2 нито скорч :( Дано поне ген2 да сложат че ...а за скорча ще им пиша  :) Чакам още мнения ..

пп: Лека нощ братлета лягам че сън трябва за да се расте  :mrgreen:

08.12.06
22:17

Mда, организма свиква много бързо с големите дози кофеин и се иска почивка (caffeine withdrawal - http://alcoholism.about.com/od/withdraw/a/bljh040929.htm ). Лятото не правих почивка и не го усещах кофеина.Сега 3-4 месеца без кофеин - онзи ден взех 200мг таблетка преди трен и доста добре ми се отрази :lol:
Ако не искаш да си почиваш имаш два варианта:
1 - Scorch + Sesaglow, след това RED ACID + останалия sesaglow
2 - Red Acid + Sesaglow, след това Scorch + останалия sesaglow

С правилна диетка, ще си много доволен.

08.12.06
22:20

Звучи добре .. само да успея да си ги набявя .. Нищо стискаме палци тея от нетришън.ком да се вземат в ръце и да ги добавят ;) .

14.01.07
23:37

Пичове кажете какво мислите за това ... клик

Кофеина е за енергия , таурина е за цикъла с клен  :oops:(както и карнетина за сърцето) , БЦАА-та са за цикъла с ред асид , и омега 3 за през цялото време :) . Само да попитам ако зимам кофеин с клена много ли ще стане с таурина или да го взимам когато не съм на клен (2седмици он 2 седмици офф цикъл ) ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1