06.12.06
16:35
Здравейте,
решила съм да си взимам витамини и досега гледах сайтове и като, че ли се спрях на тези два вида: Opti-Women или Genesis Vitamin Pak. Като цена и количество излизат май горе долу еднакво, та въпроса ми е някой пробвал ли ги е и имате ли впечатления от тях. Кое ще е по - добре да си взема?
Opti-Women
http://www.bodybuilding.com/store/opt/women.html
Genesis Vitamin Pak
06.12.06
16:48
Чувал съм от познати и приятелки , които тренират , само хубави неща за Opti Women .
Аз лично съм пил мъжките Opti Men и останах доволен. Чувствах се много добре от тях.
Така че не се чуди взимай Optimuma и няма да съжаляваш, мани ги тея Genesis .
06.12.06
17:16
[quote author=“BIG PICHAGA”]Чувал съм от познати и приятелки , които тренират , само хубави неща за Opti Women .
Аз лично съм пил мъжките Opti Men и останах доволен. Чувствах се много добре от тях.
Така че не се чуди взимай Optimuma и няма да съжаляваш, мани ги тея Genesis .
Аха и на мен Opti-Women повече ми вдъхнаха доверие. :)
Дано да пише още някои дето ги е пробвал или поне мъжкия вариант, та да каже. :) :)
@fitday - едното е витамин пак (дози, които едва ли ти трябват), а другото са дейли мултивитамини и не само.
Така, че е неуместно сравнението.Аз съм си играл да правя една сравнителна таблица на БГ витамините ама нещо не мога да я намеря с търсачката.
С две ръце съм за OptiWomen. Не , че на Genesis са лоши, но просто не ти трябват.
06.12.06
22:30
[quote author=“emzo”]@fitday - едното е витамин пак (дози, които едва ли ти трябват), а другото са дейли мултивитамини и не само.
Така, че е неуместно сравнението.Аз съм си играл да правя една сравнителна таблица на БГ витамините ама нещо не мога да я намеря с търсачката.
С две ръце съм за OptiWomen. Не , че на Genesis са лоши, но просто не ти трябват.
Eeeeeeeee добре, че съм аз да ти събирам бисерите :wink:
http://img272.imageshack.us/my.php?image=vitamincomparexo3.jpg
Иначе на теб специално бих ти препоръчал Opti-Women. Другото не е много подходящо в твоя случай.
Така е спор няма, аз го имам на компа ама не ми се ъплоадваше пак.
Обещавам като намеря време да добавя още някой продукт. :P
07.12.06
15:50
[quote author=“manson”][quote author=“emzo”]@fitday - едното е витамин пак (дози, които едва ли ти трябват), а другото са дейли мултивитамини и не само.
Eeeeeeeee добре, че съм аз да ти събирам бисерите :wink:
http://img272.imageshack.us/my.php?image=vitamincomparexo3.jpg
Иначе на теб специално бих ти препоръчал Opti-Women. Другото не е много подходящо в твоя случай.
Ок, значи остава Opti Women.
Мерси за таблицата.
А някои може ли да ми каже каква е разликата между тези Dayli Pack и Opti Men/Women, освен, че Оптито като гледам таблицата е по - концентрирано?
Вече съвсем се обърках, съжалявам. :oops: :oops: :oops:
Не прави грешката да си взимаш vitam pack-ове...просто няма смисъл,освен ако не зобиш-хаха :lol:
Сигурно ще има половин година да пия Super 100 Forumula-та на Genesis :lol:
Opti women за теб ще е много по-практично да вземеш...
09.12.06
10:09
[quote author=“djpetko”]Не прави грешката да си взимаш vitam pack-ове...просто няма смисъл,освен ако не зобиш-хаха :lol:
Сигурно ще има половин година да пия Super 100 Forumula-та на Genesis :lol:
Opti women за теб ще е много по-практично да вземеш...
А добре мерси. :)