Netrition.com

08.12.06
19:44

Здравейте!
Значи преди 28 дена направих поръчка на стойност 325$ от Netrition.com,но добавките все още не са дошли при мен!Не знам какво да правя преди време ги бях питал тези от сайта дали всичко е наред,а те ми писаха:

Hello,

Your order shipped out on November 10, 2006. We have not
received your package back or heard anything regarding
it. This delay is not unusual we need to give it some more
time. If you would like, you can check with your local Post
Office, or Customs Office to see if they have your package.
Thank you for your patience and understanding.

Best Regards,

Ще ви бъда много благодарен ако ми дадете арес(телефон),чрез който да се свържа с митницата...

П.П. Аз съм от гр.Гълъбово(До Стара загора)

BU

09.12.06
01:49

Ти да не си Панайот от ББ 3, щото го видях, че и той е здравеняк?

09.12.06
13:31

[quote author=“Bu6mena”]Ти да не си Панайот от ББ 3, щото го видях, че и той е здравеняк?

Не не съм! :evil:

SP

09.12.06
13:38

[quote author=“no fate”][quote author=“Bu6mena”]Ти да не си Панайот от ББ 3, щото го видях, че и той е здравеняк?

Не не съм! :evil:

:lol:  :lol:  :lol:

Иначе http://www.customs.government.bg/index_bg.html. :wink:

А пък тук има доста инфо: http://info.mitnica.com/index.php?p=nie

09.12.06
14:48

е не трябва ли да дойде някакво известие по пощата, за да знае кога да ходи да си ги освободи? Мисля, че се начисляваше някаква такса за всеки ден престои в митницата.

09.12.06
14:55

Отиди в пощата и им кажи да проверят,коя поща отговаря за твоя район.Ако е тази в която си отишъл в момента ги молиш да проверят,дали някъде по трасето има колет с твоето име.Ако не звъниш на митницата.

18.12.06
11:29

Аз поръчвам вече 4 пъти от netrition и само последната пратка се позабави, първите 3 пристигнаха точно за по 2 седмици.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1