03.12.06
10:56
Здравейте, от около 10 месеца се опитвам да сваля излишните килограми и засега имам частичен успех (бях 83 килограма в началото, сега съм 72 при ръст 165 см 27 години). От март до октомври карах колело по 20-45 км на ден 3-4 пъти седмично но не промених драстично диетата си (не знаех как). Преди 2 месеца приятел ми показа вашият сайт и от тогава си го следя редовно. През зимата трудно се справям с кардиото защото е много студено и се преместих във фитнес зала. Мисля че е време да опитам малко добавки за ускоряване на метаболизма, енергия, издържливост и стимулиране горенето на мазнини. До сега съм взимал само Л-Карнитин на АдиФарм за около 1.5 месеца. Дали ще е добре да си поръчам тази комбинация от америка (ще ми я прати приятел):
http://www.nutrex.com/cuttingstack.html
заедно с диетата която те препоръчват:
http://www.nutrex.com/saiseating.html
по-специално Plan 2.1. Eating on workout/non-workout days (athletes with more than 15% body fat)
Спред вас добри ли са тези продукти, има ли смисъл и ако се съчетае тази диета със суплементите които предлагат + кардио тренировки във фитнес зала 3 пъти седмично (вело 15-20 мин, по 1 основно упражнение за мускулна група кръгова тренировка*3 сета, 4-5*30 коремни преси под различен наклон, 10 мин пътечка)
:?:
03.12.06
19:58
Хм, никой ли не е комбинирал тези продукти? Липо 6 видях в други теми че е добър, но от сайта на производителя препоръчват да се комбинира с Vitrix (някакъв тест бустър до колкото разбрах) и Niox (NO бъстър ??? не съм сигурен). Естествено в сайта гарантират поразителен ефект и т.н. и т. н. Какво мислите, добри ли са продуктите, заслужават ли си парите ( Липо ще излезе около 80 лева, Витрикс i Ниокс - по около 100-120 лева или общо 300 лева за месец). Нещо допълнително трябва ли - Амино, протеин, някакъв бърнер още, витамини... За пръв път ще комбинирам тренировките с някакви добавки и не съм сигурен какво точно ми е необходимо. По принцип парите не са проблем, важното е да има резултат накрая...
Виж сега малко са хората тук имали взимане даване с качествени бърнъри.Аз съм си правил стак подобен на липо6, но в много по-високи количества и не останах доволен.Просто йохимбина и кофеина не ги усещам (high tolerance).Има хора пък, които се разлюляват зверски от такива съставки.
Другото, което е не върви да комбинираш азотен бъстър с фет бърнър - действат по различен начин, ама това аз си го твърдя.Въпреки това има точно таквиа комбинирани продукти - MHP ANadrox, за който казват:
they took a fat loss supplement that is full of stimulants…and added some NO ingredients just because thats the cool thing to do right now…
1 is a vasilidator
1 is a vasoconstrictor
example….. +1 added to -1 = nothing
Иначе така и така имаш познат в Щатите, трябва ти една от следните комбинации:
MAN Scorch + MAN Vaporize
Controlled Labs Red Acid Gen2 + Controlled Labs Sesaglow
03.12.06
20:25
Мерси, ще ги разгледам тези продукти, само да ги има в магазина от който ще ми ги купуват. Не съм сигурен дали Ниокс е точно азотен бустър, предполагам просто - в описанието в сайта го представят като едва ли не нещо толкова велико и ефективно че как не са взели Нобелова награда създателите му просто не знам :P ... затова реших и да питам първо, да не купя някакво нишесте :twisted:
Vitrix-a май е трибестан така като го гледам,може би със някакви допълнителни неща или се бъркам ? :roll:
Ако си решил да сваляш сериозно по добре забрави колелото...Мисълта ми е че с 2 пъти по малко време и 2 пъти по малко пари за добавки ще свалиш същото, ако не и по голямо количество мазнини чрез бягане :wink: Бягането му е майката...
07.12.06
16:20
[quote author=“Sioks”]Ако си решил да сваляш сериозно по добре забрави колелото...Мисълта ми е че с 2 пъти по малко време и 2 пъти по малко пари за добавки ще свалиш същото, ако не и по голямо количество мазнини чрез бягане :wink: Бягането му е майката...
Мда, ама с бягането може да си повреди ставите, особено, ако е на пътечка. А колелото е много по - ефективно и предпазва от контузии. :wink:
[quote author=“Sioks”]Ако си решил да сваляш сериозно по добре забрави колелото...Мисълта ми е че с 2 пъти по малко време и 2 пъти по малко пари за добавки ще свалиш същото, ако не и по голямо количество мазнини чрез бягане :wink: Бягането му е майката...
Леко да не е двойна разликата.
09.12.06
10:52
Благодаря за отговрите, поръчката вече е направена и за по-сигурно си купих всичко :oops:
Липо 6 - 2бр
Сесаглоу - 2 бр.
МАН Скорч - 2 бр
МАН Вапироза - 2 бр.
Ред Асид нямаше.
Ще направя една програмка кардио (вело+пътечка), НВД , Липо+Сеса за 4 седмици след 15 януари и ще видим какво ще стане. Препоръчаха ми да не взимам едни и същи препарати постоянно а да ги редувам и да почивам по месец. Така че ще ги завъртя по следния начин:
4 седмици Липо+Сеса
4 седмици Скорч+Вапироза
4 седмици почивка.
добре ли е?
Взех си и пулсомер за да следя как вървят тренировките че колкичеството кофеин в липо-то малко ме притеснява, не е ли много? Дали няма да има вреден ефект върху сърдечно-съдовата система консумирането на такива препарати?
Добре ли е да взимам амино по време на циклите и какви - с разклонена верига или комплексни?
4weeks Lipo + Sesa
1-2 weeks почивка
4 седмици Скорч+Вапироза
1-2 weeks почивка