Програма за намаляне на тегло???

UN

29.10.06
15:25

Изчетох една камара теми обаче когато човек се опитва да си състави някъква програма трябва да се съобразява с толкова мн фактори че много яко се обарках ако може някой по-компетентен да ми помогне с програма?? :cry:  :cry:  :wink:  :roll:

Тегло: 97 кг. (Като се има предвид тежки кости:lol:  :lol:)

Височина: 170 см.

Мерки:

103/105/115

трицепс: 37 см.

Врат: 38см. :)

Бавен Метаболизъм  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

П.с. Опа и години: 17

04.11.06
19:01

как си си измерил трицепса ? или това ти е ръката по-скоро ?

JE

09.12.06
20:58

[quote author=“UnKnownPerson”]Изчетох една камара теми обаче когато човек се опитва да си състави някъква програма трябва да се съобразява с толкова мн фактори че много яко се обарках ако може някой по-компетентен да ми помогне с програма?? :cry:  :cry:  :wink:  :roll:

Мерки:

103/105/115

имам идентичен с твоя проблем. аз за момента се раздавам по стълбите, скачането на въже, бягането и все пак резултат е минимален.тренирам и във фитнес за различните групи мускули и пак не свалям тия гадни кила. де гоеба и гадния флегматичен метаболизъм.

FI

09.12.06
21:55

[quote author=“Jesus_Capitan”][quote author=“UnKnownPerson”]Изчетох една камара теми обаче когато човек се опитва да си състави някъква програма трябва да се съобразява с толкова мн фактори че много яко се обарках ако може някой по-компетентен да ми помогне с програма?? :cry:  :cry:  :wink:  :roll:

Мерки:

103/105/115

имам идентичен с твоя проблем. аз за момента се раздавам по стълбите, скачането на въже, бягането и все пак резултат е минимален.тренирам и във фитнес за различните групи мускули и пак не свалям тия гадни кила. де гоеба и гадния флегматичен метаболизъм.

Ами пробвай с велоергометър с висок пулс да караш. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1