Съвет, действие на КАФЕ в/у умствената дейност

09.12.06
21:31

Въпроса ми е следния. Чувствате ли завишена концентрация и/или свежест при умствена дейност при употреба на кафе.

Повтарям умствена, мускулната не ме интересува в случая.

Ще съм благодарен за някои и друг съвет от хора, които са пили кафе. Но евентуално не прекалено дълго, защото при дълго приемане, вече нещата са по-различни.

Аз лично не пия кафе.

Мерси.

FI

09.12.06
22:24

[quote author=“tpd”]Въпроса ми е следния. Чувствате ли завишена концентрация и/или свежест при умствена дейност при употреба на кафе.

Повтарям умствена, мускулната не ме интересува в случая.

Ще съм благодарен за някои и друг съвет от хора, които са пили кафе. Но евентуално не прекалено дълго, защото при дълго приемане, вече нещата са по-различни.

Аз лично не пия кафе.

Мерси.

Аз пия по 1, максимум 2 кафета дневно и определено чувствам, особено сутрин, свежест при умствената ми дейност. Обикновено като стана незнам на кой свят съм, като пия кафе даже вече знам коя съм... :wink:  :wink:  :wink: Това в кръга на шегата, но съм имала сутрини, когато не съм имала кафе за пиене и цял ден ходя като ударена с мокър парцал.

При мен определено оказва влияние кафето. :)

09.12.06
23:31

когато по4нах да пия кафе, се хвърлих от веднъж на нес кафе - мн бодра ме държеше докато у4ех за канд-студ изпити. после явно организмът ми привикна и сега пия кафе от време на време сутрин от гъзария, особено, ако наоколо мирише на кафе
но след като по принцип не пиеш, би трябвало да има ободряващ ефект

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1