Vitargo

07.12.06
08:10

Някои пробвал ли го е, става въпрос за много по бърз  въглехидрат от гликозата.

Все още го няма в БГ и аз преди време бях пускал тема за него но никой нищо не беше писал.

09.12.06
23:45

Във филма на Маркус Рул “Made In Germany” той това го пиеше. Аз дори не знам, на коя фирма е. Ама съм, чел някъде из нета , че е страшен продукт.

На Scitec имат същият продукт то е комбинация от CGT и Vitargo

10.12.06
22:23

[quote author=“diksi”]Във филма на Маркус Рул “Made In Germany” той това го пиеше. Аз дори не знам, на коя фирма е. Ама съм, чел някъде из нета , че е страшен продукт.

В филма на Маркус Рул продуктът е на немската фирма BMS
На Scitec имат същият продукт то е комбинация от CGT и Vitargo то4но за тази комбинациа  мислих да пусна допитване дали си струва да се набутам 58 евро за 16 дози
http://www.scitecsupplements.com/start.html

[quote author=“valentinik46”][quote author=“diksi”]Във филма на Маркус Рул “Made In Germany” той това го пиеше. Аз дори не знам, на коя фирма е. Ама съм, чел някъде из нета , че е страшен продукт.

В филма на Маркус Рул продуктът е на немската фирма BMS
На Scitec имат същият продукт то е комбинация от CGT и Vitargo то4но за тази комбинациа  мислих да пусна допитване дали си струва да се набутам 58 евро за 16 дози
http://www.scitecsupplements.com/start.html

58 евро за 16 дози е супер много няма смисъл в nutritiontarget.com беше някаде към 110лв само незнам колко дози бяха ако са повече става но 16 дози е супер малко какъвто и да е продукта от една кутия няма да има кой знае къв ефект, демек треа да изпиеш 2х16 някаде за месец на 2 седмици да дадеш по 58 евро което е супер много, за тия пари си взимаш Animal Pump и един хубав протеин 2кг и ще има по голям ефект според мен ама както ти си прецениш.

SN

11.12.06
02:06

Не знам откъде ги намирате тези цени но само ако си направите труда да потърсите или попитате ще видите че цените в БГ са много по-ниски от 56 евро.

11.12.06
08:44

[quote author=“SNS”]Не знам откъде ги намирате тези цени но само ако си направите труда да потърсите или попитате ще видите че цените в БГ са много по-ниски от 56 евро.[/quote
да разбира се  с цели 3 евро  направо си е европеиска цената мои 4овек,разликата е такава 4е навънка един обикновен работник Ще работи един ден да си го позволи докато в България сигурно една седмица знам ли  :roll:  я по разгледаи малко еи тоя саит с европеските цени  :wink: http://www.masmusculo.com/tienda/product_info.php?manufacturers_id=11&products_id=117

SN

11.12.06
09:55

Цена в БГ-90 лв.Цена в Испания-56 евро плюс доставка.Къде е по евтино и с колко?

11.12.06
23:36

[quote author=“SNS”]Цена в БГ-90 лв.Цена в Испания-56 евро плюс доставка.Къде е по евтино и с колко?

добре тогава де те  питам неЩо, колко  Ще ми излезе 5 кила  протеин нА САИТЕК от вашия магазин марката  беше 100% WHEY PROTEIN SCITEC NUTRITION 5 KG

Днеска отворих кофата и пробвах една  двоина  доза 30 мин след трен. не знам като ка4ество как са дали могат да се мерят с  другите марки но на вкус е може би на добрият с шоколадов вкус които съм опитвал досега  :shock:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1