Диета за топене на мазнини . . .

CH

05.11.06
19:21

Молбата ми е следната . . . ако някой може да ми препоръча диета , за да си стопя мазнините в областта на бицепса бих бил мнооого благодарен . . . Аз имам този проблем като цяло , но най-вече го правя за бицепса .
Ако има значение ето ми “параметрите”  :lol:  :
17 години
6’2” = 1.88м.
82 кг.

FI

05.11.06
20:19

[quote author=“chevan”]Молбата ми е следната . . . ако някой може да ми препоръча диета , за да си стопя мазнините в областта на бицепса бих бил мнооого благодарен . . . Аз имам този проблем като цяло , но най-вече го правя за бицепса .
Ако има значение ето ми “параметрите”  :lol:  :
17 години
6’2” = 1.88м.
82 кг.

Избери си:

http://bb-team.org/nutrition/000176.php

или

http://bb-team.org/nutrition/000182.php

CH

05.11.06
22:35

мерси  :wink:

FI

15.11.06
12:03

[quote author=“kozmo”]Виж тук според мен действа много добре,въпреки краткия период е доста трудна за изпълнение ,но пък за сметка на това успява да промени посоката на метаболизма и реултата е продължителен.
:roll: http://www.fitnes-bg.com/content/view/12/23/lang,bg/

Ти тази диета пробвал ли си я? Доколкото разбрах трябва да приемаш на ден по 35 гр протеин??? Без никаква друга храна???

16.11.06
01:22

това за жени, които тренират, действа ли?

16.11.06
18:24

никога не съм пила протеин, но знам, 4е засищал. и за целта на тази 5 дневна диета какъв протеин да се вземе? въобще нямам идея?
ааа и още нещо - колко гр потеин се събира на ден? и не е ли вредно по толкова мн, макар и само за 5 дни?

16.11.06
18:57

Аз тая диета посмъртно няма да я издържа :cry:

17.11.06
01:32

не се издържа, защото е глад ли?
5 дни са си множко, ама от опит глава не боли

кажете какъв протеин и от къде?

17.11.06
07:23

софия
кое е най-доброто и за кви пари може да се намери , мерси

17.11.06
11:38

[quote author=“cran-berry”]никога не съм пила протеин, но знам, 4е засищал. и за целта на тази 5 дневна диета какъв протеин да се вземе? въобще нямам идея?
ааа и още нещо - колко гр потеин се събира на ден? и не е ли вредно по толкова мн, макар и само за 5 дни?

Не, не засища. Ще си постоянно гладна. Не пробвай подобни екстремни неща. За 5 дни нищо съществено не можеш да направиш, не вярвай на всякакви реклами и измислени диети.
150 грама протеин дневно са ти само 600 ккал, а на тялото му трябват и други неща.
Ако искаш нещо по - екстремно, карай няколко седмици само на месо и зеленчуци и тук там някое яйце. Ефекта е по - сигурен, по - траен и със сигурност по - здравословен.

19.11.06
04:18

Петко К, благодаря :)
4естно казано, попитах информативно, не съм мислила сериозно да правя ектремности.още пове4е, 4е имам някакъв гастрит и ако седя гладна, по4ва д амис е гади.
това с месото, яйцата и зелен4уците го правих около 2 седмици, ама мн ми бяха белтъ4ините - около 120 до 140г съм ги докарвала при 45 кила активно тегло. множко ми идваше месото. сега ям и по малко мле4ни, гледам да държа някакъв баланс на около макс 40г въгл и макс 100г белтъ4ини на ден, другото - от мазнини. ина4е няма на4ин да сваля коли4еството белтъ4ини. идва малко за сметка на въгл, ама не мога да правя режим от 1 пакет4е масло, 1 пържола и 2 краставици на ден

20.11.06
12:29

[quote author=“kozmo”]

ЗАЩО ПРОТЕИН?

Принципа ми е ясен, нямаше нужда да чета нищо.
За зеленчуците - ядат се заради фибрите и за да не изпитваш постоянно глад.
Ако караш на месо и яйца, пак ще има висок прием на протеин и ефекта ще е същия, само че по - траен и стабилен, без негативните ефекти. Да, може и да няма същият (временен) ефект за 5 дена, но отново повтарям - за толкова време нищо сериозно не може да се направи. Ако някой тръгва с такава нагласа, нищо няма да постигне.
Мазнините в месото и яйцата няма да навредят, напротив.

10.12.06
05:59

ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!! ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1