10.12.06
20:39
Тъй като никой не ми отговори в другата тема, а въпросът наистина ме вълнува, защото от утре започвам да ги вземам, смятам сега да го задам отново - понеже съм чел, че креатинът и глутаминът се борят за едни и същи рецептори е добре да се приемат поотделно, не заедно.Добра ли е следната схема - 5 гр креатин преди трен, 5 гр глутамин след и още 5 гр глутамин преди лягане?
10.12.06
20:41
Добра е. Ако вкараш още 5 гр. креатин след тренировка става по - добра даже.
10.12.06
21:15
Ами аз съм под 90 килограма, а пък в бб.ком пишеше, че за атлети под тези килограми оптималната доза е 5 гр.От финансова гледна точка за мен няма проблем, искам максимални резултати и да не си скапвам здравето :wink: Ако пия по 10 гр ще има по-голям ефект така ли?Към 60 кг съм, тренирам от 6 месеца, за 1-ви път ще ползвам добавки и скоро смятам да комбинирам креатина и глутамина със суроватъчен протеин.Хр. режим ми е добре.
10.12.06
21:49
Добре си го измислил. Не съм го чувал това за тия 90 килограма, но не ми изглежда достоверно. Това са си аминокиселини и дори и телата на хората под 90 килограма се нуждаят от тях в нормални количества.
10.12.06
22:15
Ок, мерси човек :D Сигурно ще пия по 7 гр на ден.
[quote author=“DDR2”]Ами аз съм под 90 килограма, а пък в бб.ком пишеше, че за атлети под тези килограми оптималната доза е 5 гр.От финансова гледна точка за мен няма проблем, искам максимални резултати и да не си скапвам здравето :wink: Ако пия по 10 гр ще има по-голям ефект така ли?Към 60 кг съм, тренирам от 6 месеца, за 1-ви път ще ползвам добавки и скоро смятам да комбинирам креатина и глутамина със суроватъчен протеин.Хр. режим ми е добре.
Ако щех и цялата кофа глутамин изпии,но организма ще усвои само 5 грама,др се изхвърля-сещаш се къде отива.
12.12.06
17:41
[quote author=“a8n”][quote author=“DDR2”]Ами аз съм под 90 килограма, а пък в бб.ком пишеше, че за атлети под тези килограми оптималната доза е 5 гр.От финансова гледна точка за мен няма проблем, искам максимални резултати и да не си скапвам здравето :wink: Ако пия по 10 гр ще има по-голям ефект така ли?Към 60 кг съм, тренирам от 6 месеца, за 1-ви път ще ползвам добавки и скоро смятам да комбинирам креатина и глутамина със суроватъчен протеин.Хр. режим ми е добре.
Ако щех и цялата кофа глутамин изпии,но организма ще усвои само 5 грама,др се изхвърля-сещаш се къде отива.
Аз говорех дали ще има по-добър ефект ако пия по 10 гр креатин, не глутамин.