Фитнес зала в Павлово?

HE

04.12.06
09:26

Тъй като скоро ще се местя в този квартал имам голяма молба някой който е наясно със залите там да сподели мнение. Само да допълня, че не ми трябва лъскава зала, а нещо от рода на заличка в училище или нещо такова.

ST

05.12.06
09:47

[quote author=“head_hunter”]Тъй като скоро ще се местя в този квартал имам голяма молба някой който е наясно със залите там да сподели мнение. Само да допълня, че не ми трябва лъскава зала, а нещо от рода на заличка в училище или нещо такова.

Славия няма ли да ти е сравнително удобна?

И аз съм за Славията. Там района е малко кофти(живял съм там 1 година) като цяло, не само от липса на спортни съоръжения. Има една зала точно на кръговото кръстовище ама тя си е бая лъскава и скъпа(5лв. тренировка) пък е и доста малка. На славия фитнес “Jumbo” е супер зала(поне миналата година беше). За други зали не знам, а и честно казано не вярвам да има. Ако са отворили някоя на скоро може.

HE

05.12.06
14:09

[quote author=“Stan4y”][quote author=“head_hunter”]Тъй като скоро ще се местя в този квартал имам голяма молба някой който е наясно със залите там да сподели мнение. Само да допълня, че не ми трябва лъскава зала, а нещо от рода на заличка в училище или нещо такова.Славия няма ли да ти е сравнително удобна?

Ами не познавам района и не знам за какво точно става въпрос. Този фитнес не съм го посещавал. Дайте малко повече инфо - какво представлява като уреди, цени на тренировка или карта нещо по което ще мога да се ориентирам.
Изобщо като гледам там е хубав квартал, но както каза Jorku май е доста кофти от към фитнеси.

FI

05.12.06
14:39

[quote author=“head_hunter”][quote author=“Stan4y”][quote author=“head_hunter”]Тъй като скоро ще се местя в този квартал имам голяма молба някой който е наясно със залите там да сподели мнение. Само да допълня, че не ми трябва лъскава зала, а нещо от рода на заличка в училище или нещо такова.Славия няма ли да ти е сравнително удобна?

Ами не познавам района и не знам за какво точно става въпрос. Този фитнес не съм го посещавал. Дайте малко повече инфо - какво представлява като уреди, цени на тренировка или карта нещо по което ще мога да се ориентирам.
Изобщо като гледам там е хубав квартал, но както каза Jorku май е доста кофти от към фитнеси.

Аз 3 години съм живяла в Борово и работила в Павлово и съм ходила на Славия Спортес дето е точно до стадиона. Доста голям ми се виждаше тогава фитнеса с голям избор на уреди. Незнам сега как е, но ме впечатли много тогава. Мисля тази година като се прибирам пак да го посетя няколко пъти. Иначе в района наистина няма много избор. :roll:

Значи стадион Славия от там се намира на 2 спирки със трамвай 5 към центъра посока. И слизаш на този магазин 345 дето е. От там по - добре питай някой за стадиона защото не мога да го обясня писмено. От там вече вариантите са 2 - Славия Спортес и Jumbo. Славия Спортес аз лично изобщо не го харесвам защото е адска жега(няма лято няма зима) и се разхождат само мутри и мутреси да ги наречем без капка желание за спорт а просто да кажат, че тренират там. От към уреди е доста добре. Фактите са си факти. Работи от 7:00 сутринта до 11:00 вечерта. Jumboto се намира в хотел Славия(200 метра след Спортес) и е една доста нормална зала. Средна посещаемост, 2 лева беше тренировката а при картите идваше с около 30% по - евтино. Има всичко от което има нужда един спортист само дето не е така лъскаво като в другата. Ако ти се дават повече пари и ти хареса Спортес за там си, ако не в другата. Искам също да кажа, че това са ми наблюдения от преди 1 година. Ако нещо е променено в двете зали съжалявам за грешната информация, но ти така и така ще трябва да отделиш един ден 2 часа да обиколиш и ще се ориентираш.

HE

06.12.06
09:49

Благодаря за изчерпателните отговори на всички. Ще се поразходя, но май няма да е в Славия Спортес - просте не харесвам лъскави зали и не искам разни мутрески да ми се мотаят в краката докато тренирам.

08.12.06
19:12

Аз преди да прекъсна преди няколко месеца с тренировките поради здравословни проблеми тренирах в “Джъмбо”. Около 3-4год. някъде. Залата е малка и в никакъв случай не спада към луксозните. Не е много богата на уреди, но по поста ти съдя, че нещо такова търсиш.  В пикови часове е лудница малко. Работното време беше от 9.00 до 21.00часа. Цената е 3лв. на тренировка, за ученици е 2лв. Намира се на приземния етаж на хотел Шампион. Има още сауна и солариум.
Скоро разбрах, че има промени със съдържателите на залата, така че може и информацията, която ти давам вече да не е съвсем актуална.

08.12.06
22:17

Славия Спортес е един от най-добрите фитнеси в София,поне аз като идвам в София само там ходя.

[quote author=“djpetko”]Славия Спортес е един от най-добрите фитнеси в София,поне аз като идвам в София само там ходя.

Факт. Но не покрива изискванията на автора на темата.

ST

10.12.06
23:09

А и още нещо снимките, които са на сайта за упражненията са правени там  :lol:  А относно “мутреските” ми аз лично до сега не съм се сблъсквал с подобни повечето са пичове и ако ги помолиш за нещо помагат... Може би още не съм попадал на подобни индивиди  :lol:

11.12.06
09:13

[quote author=“Stan4y”]А и още нещо снимките, които са на сайта за упражненията са правени там  :lol:  А относно “мутреските” ми аз лично до сега не съм се сблъсквал с подобни повечето са пичове и ако ги помолиш за нещо помагат... Може би още не съм попадал на подобни индивиди  :lol:

Пфф,то в фитнеса,който аз ходя е пълно с такива,а пък остава там да няма... :roll:

ST

11.12.06
09:47

[quote author=“djpetko”][quote author=“Stan4y”]А и още нещо снимките, които са на сайта за упражненията са правени там  :lol:  А относно “мутреските” ми аз лично до сега не съм се сблъсквал с подобни повечето са пичове и ако ги помолиш за нещо помагат... Може би още не съм попадал на подобни индивиди  :lol:

Пфф,то в фитнеса,който аз ходя е пълно с такива,а пък остава там да няма... :roll:

Еми нз в стария който ходех... Бяха само такива и ми се уби желанието да хода... Като влезна и всички ме гледат накриво, разбирам да съм 2 пъи по-здрав  от тях и да ми завиждат а то... Ходих 2 месеца и спрях то не ми е кеф да ходя...

HE

11.12.06
12:49

Не ми пречи кой как ме гледа - свикнал съм. Идеята ми е да не ми се навират м/у ръцете разни фитнес инструкторчета. И да е на прилична цена, по простата причина, че не държа на лукс и както винаги съм казвал почитател съм на по-хард залите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1