Протеин ON Classic Whey проблем?

VS

11.12.06
11:15

Аве възможно ли е да се изревам от тоз протеин, понеже не виждам от какво друго да е, излизат ми някакви петна по лицето ... ?

11.12.06
12:16

е разбира се отстрани на етикита не си ли видъл какво пище:

“Високо анаболен суроватъчен протеин концентрат, поради огромния прираст на мускулна маса е възможна появата на обриви” :lol:

базика настрана, този обрив или се дължи на нещо друго или имаш непоносимост към концентрирани протеини. изключено е ОН Класика да е единствения протеин които да ти създава проблеми, ако нямаш проблем със други протеини значи не е от това

FZ

11.12.06
12:18

Съмнява ме да е от този протеин .
Друго какво пиеш освен него?

11.12.06
12:25

[quote author=“vsf”]Аве възможно ли е да се изревам от тоз протеин, понеже не виждам от какво друго да е, излизат ми някакви петна по лицето ... ?

Ако си в пубертета,е от него,едва ли е от точно този протеин...

VS

11.12.06
12:42

Ами ако прекалиш с дозите какво може да стане ?

IN

11.12.06
19:42

Да се просереш

SP

11.12.06
21:09

От всяко нещо може се се изринеш. В днешно време автоимунните реакции са често срещани. Просто смени марката и пробвай.

KO

12.12.06
14:08

И аз имам подобен проблем със същия протеин, но се проявява сравнително леко. Просто имам чувствителност към някоя от съставките, а си нямам представа към коя!
А от какво се придава шоколадовия вкус на протеина, да не би вътре да има какао? :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1