Да правя ли зареждаща доза на креатина ???

01.12.06
09:18

Все още пия  Kre-Alkalyn EXTREME ( 2 седмици) но скоро ще свърши и ще си взема монохидратен креатин ... Та въпроса ми е дали да правя зареждаща на монохидратния ( до сега не съм пил монохидратен) и дали да имам почивка между двата креатина ???

Благодаря за вниманието  8)

ZO

01.12.06
11:47

Недей да правиш щом вече пиеш креатин.Най-добре продължи да пиеш само дневната доза и след 2 седмици направи вече почивка.

01.12.06
12:23

По принцип за най-бързи резултати се прави 5 дневен зареждащ период.Той се състои в 4 кратен прием по 5гр. дневно креатин . След зареждащият период се изчислява дневният прием по формулата на 1кг. от личното тегло умножен по 0.003гр креатин . Така приемът продължава 2 месеца , след което се прави едномесечна палза . Необходимо е в периода на приемане на креатин да не се употребява алкохол !

FZ

01.12.06
12:27

[quote author=“Vesata”]Все още пия  Kre-Alkalyn EXTREME ( 2 седмици) но скоро ще свърши и ще си взема монохидратен креатин ... Та въпроса ми е дали да правя зареждаща на монохидратния ( до сега не съм пил монохидратен) и дали да имам почивка между двата креатина ???

Благодаря за вниманието  8)

Няма нужда от зареждаща .

01.12.06
13:00

мерси за бързите отговори... Кре-алкалина ще стигне някаде за о6те 2 седмици демек цял месец права с кре-алкалина после започвам веднага с монохидратиния креатин без прекъсване за още 1 месец после почивам ....  Правилно ли съм разбрал ??

IC

11.12.06
17:49

а да питам , в нетренировъчен ден да си пия ли пак креатина когато правя зареждаща ?

[quote author=“icinkyyy”]а да питам , в нетренировъчен ден да си пия ли пак креатина когато правя зареждаща ?

Мда. Не се спира.

11.12.06
20:57

Kreatina ne se spira,a o6te po dobre e ako go kombinira6 s glutamin

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1