01.12.06
09:18
Все още пия Kre-Alkalyn EXTREME ( 2 седмици) но скоро ще свърши и ще си взема монохидратен креатин ... Та въпроса ми е дали да правя зареждаща на монохидратния ( до сега не съм пил монохидратен) и дали да имам почивка между двата креатина ???
Благодаря за вниманието 8)
01.12.06
11:47
Недей да правиш щом вече пиеш креатин.Най-добре продължи да пиеш само дневната доза и след 2 седмици направи вече почивка.
По принцип за най-бързи резултати се прави 5 дневен зареждащ период.Той се състои в 4 кратен прием по 5гр. дневно креатин . След зареждащият период се изчислява дневният прием по формулата на 1кг. от личното тегло умножен по 0.003гр креатин . Така приемът продължава 2 месеца , след което се прави едномесечна палза . Необходимо е в периода на приемане на креатин да не се употребява алкохол !
01.12.06
12:27
[quote author=“Vesata”]Все още пия Kre-Alkalyn EXTREME ( 2 седмици) но скоро ще свърши и ще си взема монохидратен креатин ... Та въпроса ми е дали да правя зареждаща на монохидратния ( до сега не съм пил монохидратен) и дали да имам почивка между двата креатина ???
Благодаря за вниманието 8)
Няма нужда от зареждаща .
мерси за бързите отговори... Кре-алкалина ще стигне някаде за о6те 2 седмици демек цял месец права с кре-алкалина после започвам веднага с монохидратиния креатин без прекъсване за още 1 месец после почивам .... Правилно ли съм разбрал ??
11.12.06
17:49
а да питам , в нетренировъчен ден да си пия ли пак креатина когато правя зареждаща ?
11.12.06
18:02
Мда. Не се спира.