Избор на глутамин...

IC

11.12.06
18:57

Здравейте ! Значи въпросът ми е следният: имам средства колкото да си купя 200гр креатин + 200 гр глутамин за месец.Чудя се кои от 2та глутамина да си взема.Кой има по-добър ефект:JK Nutrition - 200 гр. - 42 лева  или - Ultimate Nutrition - 400 гр. - 72 лева (тук ще направим партия с един приятел и ще си разделим по 200 гр).Може да ми дадете и други предложения  , но на разумни цени  :wink:

Ultimate задължително! Просто не може да подлежи на дискусия  :shock:

IC

11.12.06
19:41

Мерси!А , за да не отварям нова тема кои амино са най-добри.На  Universal ,Optimum Nutrition или Biotech?

FZ

12.12.06
11:41

Така пич , по първия въпрос значи задължително Ultimate Nutrition
по втория въпрос Optimum Nutrition .

[quote author=“icinkyyy”]Мерси!А , за да не отварям нова тема кои амино са най-добри.На  Universal ,Optimum Nutrition или Biotech?

Optimum :wink:

12.12.06
21:23

ай маняк може да си вземеш и глутамина на скайтек той не е мн скъп и отзивите за него са дори.
цената му е 50лв за 360гр.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1