05.12.06
00:24
Ето какво миля да ям.
Хранене №1:
7 разбъркани белтъка
100 г. сварена овесена каша, покритта с половин нарязан банан и канела на вкус
Хранене №2:
вискокопротеинов бар
225 г. мляко
2 курабийки
Хранене №3:
180 г. пилешки гърди, половин купичка нарязани броколи, купичка и половина варен ориз
Хранене №4:
200 г. Сварени пил. гърди
Хранене №5М
180 г. пил. гърди
180 г. печени картофи
купичка сварени броколи
Хранене №6:
150 г. пил. гърди, купичка сварени спагети поръсени с извара, зелена салата с лук.
Въпроса ми е следния: Ще кача ли много мазнини ако се храня по този начин като имате предвид, че тежа 75 кг. Тренирам 3-пъти седмично със следния сплит -
Понеделник - Гърди, Гръб
Сряда - Крака, Кръст, Корем
Петък - Бицепс, Трицепс, Рамо, Трапец, Предмишница
За голяма група ( гърди, гръб, крака правя - 3х12 - за малка ( бицепс, трицепс, рамо, трапец - 2х12 )
Моля да не коментирате сплита, броя на повторенията и сериите в тренировката. Искам отговоти само на поставения въпрос!
Според ме е добре и няма да се омзниш. То си зависи изцяло от организма ти все пак, но като цяло мисля че е добър режим. Ако се притесняваш измести последното хранене с някое при което приемаш само белтъчини и си ок.
05.12.06
19:15
И още 1 питане имам - В дните които не са тренировъчни по малко ли да ям или да си продължавам както в тренировъчните ?! Вие как правите?
Принципно на места препоръчват да се намалят малко въглехидратите в нетренировъчен,но това си е индивидуално.Аз лично не намалявам нищо защото в нетренировъчен съм по гладен от тренировъчен ден,все пак тялото продължава възстановяването от последната тренировка!
07.12.06
12:33
в дните които не тренираш - същото хранене
10.12.06
17:27
ми то няма никакви мазнини в тоя режим :) как да се омазниш
ако наистина можеш да го спазваш този режим съчетан с добра трениовка ще дръпнеш доста.увеличи тренировките
10.12.06
22:51
[quote author=“protein”]И още 1 питане имам - В дните които не са тренировъчни по малко ли да ям или да си продължавам както в тренировъчните ?! Вие как правите?
сигурно намекваш за простите въглeхидрати приети веднага след трен. моят прием на прости въгл. след трен в момента е около 60гр, в нетренировъ4ен ден тези 60 гр. ги разделям на две и ги прибявям в 1то и 2 то ми ядене за деня под формата на сложни въглeхидрати
Според мен пилешкото ще ти писне адски бързо.. ~600гр на ден.. :-) 120гр белтъчини само от него, няма мазнини, супер е!
Между другото какви килограми си ? Височина ? Възраст ? Има значение в случая.Може да се укаже че приемаш множко белтъчини. А и въглехидратите ми се виждат множко.
11.12.06
23:22
[quote author=“ivopz”]Според мен пилешкото ще ти писне адски бързо.. ~600гр на ден.. :-) 120гр белтъчини само от него, няма мазнини, супер е!
Между другото какви килограми си ? Височина ? Възраст ? Има значение в случая.Може да се укаже че приемаш множко белтъчини. А и въглехидратите ми се виждат множко.
178см. 75кг. 112см. - Гръден кош ( стегнат ) 60см. - Бедро ( стегнато ) 85см. ( талия ) 37.5 ( ръка ) :cry: 18 годишен... ( отлежал ) 8)
[quote author=“protein”][quote author=“ivopz”]Според мен пилешкото ще ти писне адски бързо.. ~600гр на ден.. :-) 120гр белтъчини само от него, няма мазнини, супер е!
178см. 75кг. 112см. - Гръден кош ( стегнат ) 60см. - Бедро ( стегнато ) 85см. ( талия ) 37.5 ( ръка ) :cry: 18 годишен... ( отлежал ) 8)
Не съм видял в последното ядене имаш още 150гр пилешко :lol: замени го с риба и пробвай диетата така.
Ако я спазваш тази диета - упасявам се, че ще има много добър ефект!
И между другото задължително взимай повечко витамини докато си на тази диета ;-) вит. C и подобни.
13.12.06
22:31
На мене тва ми е 2-ра седмица храня се горе доло по този нячин понякога разменям някои продукт като ми омръзне... до сега тренирах само по успоредки и лостове и с 2 пудовки 15кг. в нас ( преди това имам 2 години фитнес ) но бях спрял залата поради финансово неравновесие за 2 месеца... и сега пак съм Онлаин в залата и яденето ми е добро витамини имам 75 кила съм целта ми е 80 възмжно най-чист. Но ще видиме. Добавки смятам, че на тоя етап не са ми нужни или ?!