09.11.06
18:09
Това ми е креатина http://www17.netrition.com/pbl_krealkalyn_extreme_page.html .....
Та въпросчето ми е как да го пия ( до сега не съм пил креатин знам че не трябва зареждаща доза а и няма да пия само креатин.... ) Помощ!!!
Ок тогава защо пише Serving Size: 3 grams а? С креалкалина ебавки не трее тва да не е протеин... А и тая мерителна лажица 1.5 грама или 2.0 е?
Бладоря за вниманието 8)
грешката е моя - наистина пише 3 гр.
в момента пия креалкалин на сатурн, но при него дозата е 1,5гр/ден. лъжичката е 1,5 гр.
15.11.06
21:43
[quote author=“FRANKO1”]грешката е моя - наистина пише 3 гр.
в момента пия креалкалин на сатурн, но при него дозата е 1,5гр/ден. лъжичката е 1,5 гр.
доволен ли си от него ? 8)
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“FRANKO1”]грешката е моя - наистина пише 3 гр.
доволен ли си от него ? 8)
и аз се интересувам от от това дали си доволен....моята поръчка би трябвало да доиде днес или утре и бих искал да разбера дали си заслужaва наистина
11.12.06
16:54
За мен монохидрата е най-добрия креатин. той си остава класика и дава най-малко странични ефекти.
11.12.06
23:45
маи и за мене монохидрата си е класика в жанра в момента съм на креатин етил естер по голям боклук не съм си купувал до сега пия го колкото да не го хвърля
маи и за мене монохидрата си е класика в жанра в момента съм на креатин етил естер по голям боклук не съм си купувал до сега пия го колкото да не го хвърля
Имам поне 3ма приятели, на които монохидрата не им действа и са много доволни от кре алкалина.
Етил естер не бих си взел.Доста оплаквания има за проблеми с бъбреците.
@valentinik46 - пий си повечко вода докато го пиеш.
12.12.06
00:00
ами аз по принцип вземам 5гр с половин литър вода и след тренировка го смесвам с глутамин и мед и пак половин литър вода 4е това животно няма умаряне брато ебахти шибаният вкус остави 4е от наи калпавата марка на ББ.КОМ тяхната :evil:
Здравейте!От днес приемам кре-алкалина на ЕFX…днес не усетих голяма разлика...може би по нататук...ще ви държa в течение за ефектите(надявам се да има ) :D
13.12.06
15:32
Изчакай 3-4 дена :wink:
Дам мисля че си прав..засега не усештам никакьв ефект...искам да попитам дали може да го приемам заедно с Whey протеин ?
15.12.06
18:30
Дам мисля че си прав..засега не усештам никакьв ефект...искам да попитам дали може да го приемам заедно с Whey протеин ?
Може, но се пие сутрин и преди трен.