Дали мога да взимам креатин?

11.12.06
23:05

Добър ден на всички.
Тренирам от 5 месеца горе долу но с паузи и... абе общо се събират 2 месеца здрави тренировки. На 14 години съм.
164см съм висок. Тежа 54 КГ. Ръка 28,5 :oops: ..
И бих искал сега зимната ваканция 15 дни здраво да транирам...но мисля да си взимам и креатин. Някой ми казват че е рано , други пък вече взимат..И така аз незнам дали ми е мн рано или е горе долу нормално...И бих искал да ме посъветвате дали да си купувам въобще.
А ако си взема...четох някъде че неможе да се взима креатин и да се пие алкохол. Може ли да ми дадете линк към темата или да ми кажете колко точно може да се пие и дали въобще може да се пие...защото аз долу горе  зимната ваканция от 15 дни....10 вечери ще съм на купони да се напивам  :oops:
Благодаря предварително.

11.12.06
23:43

Първо си изготви хранителен режим,после отиди на купоните напукаи се  яко и като изтрезнееш си помисли  кои път да хваЩаш,не става така алкохол и здрави тренировки или едното или другото не казвам 4е 4аша вино или една бира или ракия Ще навреди но ако го правиш системно по добре  не се  хваЩаи на  фитнес

На 14 години си и 10 от 15 вечери ще си кръцан? Не е оферта това да знаеш. Все пак не съм ти баща та по темата: можеш да взимаш, никой не може да ти каже кога да взимаш и кога не. Просто работата е там, че ако само 2 седмици тренираш както трябва няма смисъл. Само си даваш парите на вятъра. Аз ти препоръчвам да караш чисто.

15.12.06
11:02

Абе що ти е да тренираш?Ще ти падне гира на главата.Сетне иди обяснявай ква е тая цицина.И мехури с лед и т.н.Не си слаб.
На масата ще качиш маса.И купона ще тече. :D

FZ

15.12.06
11:35

И за креатина ти е рано а пък за напиването да не говорим . За него ти е още по - рано .
Момченце карай по  внимателно с напиването . :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1