11.12.06
23:15
Здравейте..Искам да попитам дали с подходяща програма и редовно ходене на фитнес но , без да взимам нищо...(може но , по късно)не че нямам пари но, в момента неискам да се тъпча защото имам проблеми с стомаха...Ще стане ли изобщо нещо..80 кила сам 175 сам висок.Набит сам но , искам леко да отслабна и да се оформя в областа на ръцете и гърдите... 8) Мерси предварително....
11.12.06
23:48
Естествено...
ся един смешен въпрос.. :oops: задължително ли е веднага примерно започвам да правя бицепс и трябва ли още първата серия да го напомпя така , че да нямам сили за други серии.Щото обикновенно прая бицепс и след тва ми треперат рацете и немога да фана друго...Аз мисля , че не трябва още от първата серия да се изпомпва до край? :?
12.12.06
10:54
Не можеш ли сам да прецениш с какви килограми да правиш? От там идва цялата работа.
12.12.06
11:16
Значи виж сега почваш да тренираш по тази програма за около 2 месеца там е описано всичко точно.Отностно тежеста взимаш такава с която да направиш предписаните повторения.
http://www.bb-team.org/training/000156.php
[quote author=“bugatibugati”]Значи виж сега почваш да тренираш по тази програма за около 2 месеца там е описано всичко точно.Отностно тежеста взимаш такава с която да направиш предписаните повторения.http://www.bb-team.org/training/000156.php
Ти ме върна у първи клас бря... :D
12.12.06
11:24
Еми по думите които си написал излиза че сега почваш да тренираш и ти дадох програма за начинаещи.Друг е въпроса че не си написал откога
[quote author=“Jorku”]Не можеш ли сам да прецениш с какви килограми да правиш? От там идва цялата работа.
Въх голяма каша ми е в главата...
12.12.06
11:26
Добре като незнаеш с колко да тренираш пробваш с колко ще направиш една ЧИСТА максимална единица и така примерно със 60 правиш 1-ца на лежанката това значи че със 40-45 ще правиш 8-10 чисти повторения.
13.12.06
21:43
всяка серия се изпомпва до край
[quote author=“bugatibugati”]Добре като незнаеш с колко да тренираш пробваш с колко ще направиш една ЧИСТА максимална единица и така примерно със 60 правиш 1-ца на лежанката това значи че със 40-45 ще правиш 8-10 чисти повторения.
По добре недейм бате по добре недей... :lol:
Просто прави в пирамида/увеличаваш с малко тежета и намаляш повторенията с всяка следваща серия/
13.12.06
22:53
Ми аз загрявам с половината или 2/3 от тва, което мога да дигам максимално. Дигам към 10-15 пъти 2 серии. (тва от лег нали) . След това Дигам към 4/5 от максималното. Демек загрявам с 20 кг, след това слагам 22,5 кг, 25 и на 27,5 като със
всяко от тези правя по 2 серии по 8 пъти, с изключени на загрявката