11.12.06
14:37
Здравейте,купих си 800 грама на Nutrim mass gainer Junior и ще го взимам с цел да кача мускулна маса.Някъде четох един викаше,че Нутрим било боклук така ли е ?Ако има нещо по-добро за тези пари моля кажете,само ги пишете с целите имена,че някои съкращения не ги знам :oops:.Хапвам 4-5 пъти на ден без вредни работи.195-6 см съм 80 кг и искам да дигна до 90 поне.Сега сменям и почвам тренировъчна програма 3 тренирам,1 почивам и пак 3 тренирам.Мерак имам мн голям,не ме мързи и моля за малко полезни съвети.Сега се орелефих и искам да ги кача тия килограми.Мерси.
ами много е малко .. само 800гр не очаквай чудеса
Иначе за нутрим незнам не мога да ти кажа взимал съм ама само за месец а за толкова как да се усети резултат :?
11.12.06
15:44
Бате,аз сега толкова взех и разбира се като свърши пак ще си взема.Просто добре ли е?От него ли да си взимам занапред и колко време да го пия?
[quote author=“goosebumps”]Здравейте,купих си 800 грама на Nutrim mass gainer Junior и ще го взимам с цел да кача мускулна маса.Някъде четох един викаше,че Нутрим било боклук така ли е ?Ако има нещо по-добро за тези пари моля кажете,само ги пишете с целите имена,че някои съкращения не ги знам :oops:.Хапвам 4-5 пъти на ден без вредни работи.195-6 см съм 80 кг и искам да дигна до 90 поне.Сега сменям и почвам тренировъчна програма 3 тренирам,1 почивам и пак 3 тренирам.Мерак имам мн голям,не ме мързи и моля за малко полезни съвети.Сега се орелефих и искам да ги кача тия килограми.Мерси.
мини на диета, и смени програмата на някоя човешка, че ако искаш да качваш и тренираш 6 дни в седмицата с един почивка.. с този протейн само.. каквото и да ядеш и квото и да правиш се тая
12.12.06
13:16
Тренирай 3-4 пъти седмично(не повече!!!),не пий нутрим и яж повече.За добавки ако имаш пари си вземи амино,протеин и креатин.Най-добрите са:universal,optimum nutrition,mlo,champion nutrition,biotech,абе въобще ако не са български и не са мусаши си взимай и не се притеснявай :wink:
12.12.06
17:10
Епа ти ме разби направо - само да не са български ;о.Ем само дето съм го взел тоя гейнър е нищо.Ще си земеме протеин и креатин значи както казва и Ayo.Хайде със здраве.