имам въпрос

GO

12.12.06
00:04

добре ли е като пия протеинов шейк да ям и ваглехидратна храна с цел по-добро усвояване на протеина?
и ако е добре какви да бъдат въглехидратите прости или сложни?

12.12.06
00:08

[quote author=“go6eca”]добре ли е като пия протеинов шейк да ям и ваглехидратна храна с цел по-добро усвояване на протеина?
и ако е добре какви да бъдат въглехидратите прости или сложни?

може,въпреки 4е аз го взимаx единствено след ставане и 30мин. след тренировка самостоятелно, с прости въгл. можеш да го приемаш единствено веднага след тренировка а през останалото с сложни

ZO

12.12.06
13:04

Ще ме извинява автора на темата,ама може ли да ми кажете дали ще е добра идея веднага след трен 20 гр. глюкоза и примерно след половин час още 20гр. глюкоза+суроватка?Питам се дали трябва инсулина още веднъж да се покачва или той все още ще е висок след половин час?

IN

12.12.06
19:38

Да да да 100 пъти...първо че няма смисъл,второ нямаш ли си друга работа освен да следиш колко е часа и през 20 минутки да пиеш декстроза.... :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1