Креатин+Глутамин и Таурин в 1

13.12.06
00:38

Добри ли са тези
гледам в магазина имаше едно 500грама за 52 лева та ако е добро излиза по-надалавера

Ми защо да не са добри? Аз предпочитам да си ги взимам по отделно, ама и на тия им се радват хората защото работят.

13.12.06
09:27

да странно наистина, всички казват че това работи много добре, а вътре няма кой знае какво /по скоро в какво количество/

[quote author=“RAMBO”]да странно наистина, всички казват че това работи много добре, а вътре няма кой знае какво /по скоро в какво количество/

Аз като питах момчето от мойта зала по колко да пия такова ако си купя той вика по 8 гр. преди и 8 гр. след тренировка. Може би тука е врътката.

FZ

13.12.06
12:38

По две чаени лъжици .
Преди и след тренировка.

SO

14.12.06
12:16

Аз съм пил Cell Volumizer на Biofit което е пак подобна комбинация има 6гр. креатин 2.5гр. глутамин 0.5гр. таурин,декстроза,малко пртеин,малко амино с разклонена верига разни витамини.Пие се по 40гр. след тренировка и наистина ме възстановяваше добре даже ми дигна силата за месец с около 5-10кг на упражненията.500гр е 20лв.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1