Невралгия + още нещо

12.12.06
16:46

Горещо ви моля за помощ в паника съм вече 3ти месец съм в безпомощно състояние преди две седмици ходих на лекар ортопед травматолог

в началото на октомври стана така че доста се пренатоварих поличих болки в десния гръден мускул долна и средна част чува се някякво пукане и скърцане като си натоваря малко гардите имам предвид даже да преместя нещо за тренировка не може да става и дума
от тогава имам и болка в пърба отляво от 10см  кръста до малко над долния край плешката/там се беше възпалило много сериозно/ се мести там също се чува едно пукане и тракане това нещо е съпроводено със усещането че дясната страна на гърба е  разтегната и при повече време седене прав всичко почва да ме боли
в областта на плешката имах много силно възпаление и ходих на спешен кабинет той ме попипа малко и каза че имам радиколит и ме посъветва да си направя снимка на снимката прешлените и ребрата са в ред но болката беше толкова силна че за зедмица съм спал 3 дни 5 дни вземах Нимизил и попремина но има моменти когато имам чувството че немога да си вдигна ръката от слабост

това съпроводено с някаква междуребрена невралгия която от инжекциите взе да не е толква болезнена

удариха ми 3 УД и 3 Мовалис сега ми дадоха обаче този път невролог катафал или нещо такова
аз обаще силно се съмнявам че ще помогне  щото от началото все си седя така
затова го пиша това нещо просто някой който ако някой е минал през подобно нещо да пише някой лекар ако изкаже мнение още по добре

12.12.06
22:25

Искрено ти съчувствам приятел. За съжаление обаче това няма да ти помогне. Както и струва ми се повечето от хората тук. Единствено може да се надяваш някой с подобен опит да мерне темата ти...

Единственото нещо което можеш да направиш според мен е да започнеш стабилно ходене по лекари от всякакъв тип. Най-вече ортопеди. Спортни и не... Ходи събирай мнение. Имам усещането, от това което казваш, че до сега много много полза не си имал. Трябва да локализират проблема, за да могат да ти помогнат, лекарства на гъотере може да са само симптоматично решение.

Кажи, от както точно се е получил проблема. Притоварил си се ок. А после случайно да си се ПРОСТУДЯВАЛ? От подобно нещо, познавам човек, който жестоко си изпати. От какво е било провокирано това възпаление в плешката в крайна сметка. Физическа-механична травма ли си си нанесал или какво...?

Желая ти касмет и опитай да се вземеш в раце.

13.12.06
08:20

ами болката се получи гърди гръб на другия ден после се прибрах в къщи и трябваше да почивам да ама там ме пратиха за дърва и понеже дядо ми е 80 г се напъвах да го пазя без да обръщам внимание че тук и там ме подръпва
а наистина в областта на плешката ме одуха малко вятъра когато единия ден обикалях по доктори

незнам при кой лекар вече да отида ходих на ортопед травматолог спортен лекар един от добрите в бургас  също и при невролог

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1