13.12.06
11:40
Здравейте. Дано да съм уцелил точния раздел. От около две седмици спазвам следния режим: закуска 7:30 ч: овесени ядки с мляко или две лъжици мед с изцеден лимон
междинно хранене 10-10:30 ч: две сварени яйца или едно кисело мляко
обед 12-12:30 ч:един или два сандвича с препечен плнозърнест хляб и пуешко филе
междинно хранене 14:30-15 ч: протеинов шейк или плод или 100 гр. фъстъци
вечеря 18 ч: риба на скара, пилешко месо на скара или на фурна, супи
След като попрочетох във форума и разпитах, пия доволно вода.
Тренирам по следната програма http://www.bb-team.org/training/000162.php като след всяка тренировака правя по 30 мин. велоергометър и упражненния за корем
Целта е да сваля няколко килограма и да се пооформя. Момченце съм 25 г. 87 кг./178 см.
Ще се радвам на всякакви съвети и предложения
Ако се храниш така до 18:00 и след тва не ядеш определено ще свалиш,фъстъците може да ги направиш 50гр. или да ги заместиш с 100 грама бадеми,30 мин кардио след всяка тренировка мисля че са много 15-20 е достатъчно.Пии по 1-2 кафета (сутрин може да сложиш малко захар) или по 2е чаши зелен чай на ден от този насипния мисля че ефекта ще е по-голям. :o
13.12.06
15:24
[quote author=“Kaloyan11”]Здравейте. Дано да съм уцелил точния раздел. От около две седмици спазвам следния режим: закуска 7:30 ч: овесени ядки с мляко или две лъжици мед с изцеден лимон
междинно хранене 10-10:30 ч: две сварени яйца или едно кисело мляко
обед 12-12:30 ч:един или два сандвича с препечен плнозърнест хляб и пуешко филе
междинно хранене 14:30-15 ч: протеинов шейк или плод или 100 гр. фъстъци
вечеря 18 ч: риба на скара, пилешко месо на скара или на фурна, супи
След като попрочетох във форума и разпитах, пия доволно вода.
Тренирам по следната програма http://www.bb-team.org/training/000162.php като след всяка тренировака правя по 30 мин. велоергометър и упражненния за корем
Целта е да сваля няколко килограма и да се пооформя. Момченце съм 25 г. 87 кг./178 см.
Ще се радвам на всякакви съвети и предложения
30 мин кардио са си перфектни, не ги намалявай. 3 пъти седмично кардио, ако иска релеф са даже малко.
Горе долу ти е добре диетата и си мисля, че ще имаш успех. Може би ядките и двата сандвича на обяд са наистина малко в повече, но това да ти е проблема. Ако виждаш, че нямаш промяна в кг, махни хляба и намали ядките.
Благодаря за отговорите.
fitday, aко махна хляба, какво да ям??? Много ли са 4 препечени филии? Не че не мога без хляб, но сандвичите са ми решение за обяд когато съм на работа. Нямам много избор около работа освен баници, дюнери, тостери и др. такива. Вие какво ядете, бе хора? Не мога да ходя да обядвам на ресторант пилешки пържоли, щото много скъпо. Дайте съвети. :?
13.12.06
20:35
[quote author=“Kaloyan11”]Благодаря за отговорите.
fitday, aко махна хляба, какво да ям??? Много ли са 4 препечени филии? Не че не мога без хляб, но сандвичите са ми решение за обяд когато съм на работа. Нямам много избор около работа освен баници, дюнери, тостери и др. такива. Вие какво ядете, бе хора? Не мога да ходя да обядвам на ресторант пилешки пържоли, щото много скъпо. Дайте съвети. :?
Аз лично си приготвям ядене от вкъщи и си го ям в почивката. Например пилешки пържоли с зеленчук или бъркани яйца. Нося си ги в кутии, отварям и ям. :)
14.12.06
00:41
и аз така правя, даже сипоръ4ах някакви кутии за 1-кратна употреба, вместо да мия всеки ден пластмасовите :)
Намалих хляба на 2 тънки препечени филии, върху които да си струпам пуешко филе и извара, запечени на грилче. Проблем ми са междинните хранения. Ям кисело мляко, ядки, протеинов шейк.
19.12.06
11:30
Е що да са проблем, звучи ми добре...? :)