ZMA или Tribulus?

NO

12.12.06
10:11

Кое според вас ще има по-голям ефект, ZMA или Tribilus? Искам да кача малко маса и малко сила (не много), че бях спрял да тренирам за няколко месеца и малко отслабнах. Мислех си за трибулуса на мусаши, но понеже не разбирам много от тия работи реших да се допитам до вас.

12.12.06
10:48

Трибулус + Креатин + Гейнер

това е ултиматната комбинация за груба маса

само недей си взима ва Мусаши!

по добре БГ Трибестан, друг вариант е Optimum 625 Tribulus / Ultimate Nutrition Patented Tribulus

12.12.06
11:37

На колко години си ?

ZO

12.12.06
13:01

Най-добре си вземи креатин.Наистина обаче трябва да си напишеш и годините,но според мен ако си под 20 от разни препарати,покачващи тестостерона нямаш нужда-в тези години той и без това си е висок.Мусаши не съм ги опитвал,но във форума толкова се изписа за ефекта им(или по-точно липсата на такъв),че няма и да пробвам.

KO

12.12.06
14:02

[quote author=“RAMBO”]

Защо? Мога да ти кажа, че продуктите на мусаши са сред тези, които са с най - високо качество. Аз лично ако имах възможност бих пил само мусаши. Нямало е един техен продукт, който да ми създаде някакъв проблем, докато всичко друго по малко или много предизвиква алергична реакция на организма ми(болки в стомаха, зачервяване на гърлото, леки обриви по тялото). Например сега пия ON Classic Whey и усещам тежест в стомаха. Затова си го пия през ден по една доза за закуска, за да го свършвам малко по малко.
Мисля после да пробвам 500 грама от тоз супер прехваления ON Gold Whey, надявам се няма да ми създаде проблеми. Чета, че бил изчистен от лактоза.

12.12.06
15:11

[quote author=“koisymazzz”] Аз лично ако имах възможност бих пил само мусаши. Нямало е един техен продукт, който да ми създаде някакъв проблем.

е нормално да, то като няма ефект няма и страничен ефект :lol:

NO

12.12.06
15:12

Аз си имам маса, не искам груба маса искам просто съвсем леко да си помогна да си върна формата по-бързо, а иначе ползвам само Мусаши защото ми е без пари! :D А и ми харесват, но както и да е. За ZMA никой нищо не каза, има ли ефект от него? На хартия изглежда много добре. Някой пил ли го е? Могат ли да се пият и двете или ще дойде в повече?

12.12.06
15:25

Боб ли да хвърлям, за да разбера на колко години си ?
Аз пия ЗМА и съм доволен.(предполагам).

IN

12.12.06
19:37

[quote author=“koisymazzz”][quote author=“RAMBO”]

Защо? Мога да ти кажа, че продуктите на мусаши са сред тези, които са с най - високо качество. Аз лично ако имах възможност бих пил само мусаши. Нямало е един техен продукт, който да ми създаде някакъв проблем, докато всичко друго по малко или много предизвиква алергична реакция на организма ми(болки в стомаха, зачервяване на гърлото, леки обриви по тялото). Например сега пия ON Classic Whey и усещам тежест в стомаха. Затова си го пия през ден по една доза за закуска, за да го свършвам малко по малко.
Мисля после да пробвам 500 грама от тоз супер прехваления ON Gold Whey, надявам се няма да ми създаде проблеми. Чета, че бил изчистен от лактоза.

Абе брато стига ръсил бисери бе да го еа :wink: ...първо разправяше,че в продуктите на Юнивърсъл имало прохормони щото някъв продавач така ти казал??!?!?!!! :shock: ,са говориш че продуктите на Мусаши са с “най-високо” качество....ХаааХ тия говнарчета измамници вече всячески се чудят как да продадат нещо просто щото хората почват да виждат колко струват.С такива глупости не само се излагаш,но някой новак може да ти повярва и да се преебе мн яко....за тва като не знаеш просто прочети малко в нета и ще разбереш за кво говоря :wink:

13.12.06
20:10

Това на някой шушляк от Мусаши са му дали 2 лева да пише из форумите.

KO

13.12.06
21:50

[quote author=“InDaHEad”]
Абе брато стига ръсил бисери бе да го еа :wink: ...първо разправяше,че в продуктите на Юнивърсъл имало прохормони щото някъв продавач така ти казал??!?!?!!! :shock: ,са говориш че продуктите на Мусаши са с “най-високо” качество.

Конкретно ти какво си вземал на Мусаши, че тръгвал да се заяждаш? Или само чувал мнения за тази фирма мнения като “всичко тяхно е боклук”, “не си струват парите”, “всичко на мусаши е реклама” и даваш ВЕЛИКИТЕ си мнения по форумите. В един пост ми разправаш, че ON 100% Classic Whey е най - добрия протеин на световния пазар, нямаш си на идея как ти се изсмях като го пречетох. Изглежда си пил всичко което се предлага на пазара и вече знаеш всичко, кое е най - хубаво, кое е най -лошо. Извинявай, но не може да си пил примерно WPC 85% Whey и да твърдиш, че ON Classic е по-добър от него, като имаш и предвид, че 85% Whey е и един от по бюджетните, така да се каже, протеини на Мусаши. Няма да споря с тебе, просто си бях дал мнението, а ти ме нападна, че съм бил един от тях и съм гледам да си продам суплементите по - лесно, като направя реклама аз форумите.

IN

13.12.06
21:54

Стига си ми вадил думите от контекста!Не съм токлова наивен да твърдя че 100% Уей на ОН е най-добрия протеин в света,написах ясно че има няколко протеина,които са по добри спрямо качество,но са на безумни цени,така че най-добрия протеин спрямо цена-качесвто си остава този на ОПТМИМУМ,а не на Мусаши :!:  :!: Не случайно е най-продавания протеин в щатите!А Мусаши приятелю дори никой никъде не ги е чувал дори...може би в Зимбабве също се купуват,но никъде другаде не... :wink:

13.12.06
22:58

Koisymazz: “....всичко друго по малко или много предизвиква алергична реакция на организма ми(болки в стомаха, зачервяване на гърлото, леки обриви по тялото).”

смех, смех....Отиди на лекар, братче, може да имаш някаква протеинова алергия.

За качеството на Musashi не мога да коментирам, но това, което ме издразни преди две години, когато за последно си купих техен протеин бяха нереално високите им цени. Освен това на сайта им видях някаква безумна система за приемане на креатин, която ако трябваше да спазвам щях да се лиша от 200 лева. Още някаква статия, която ги оплюваше зверски с доста убедителни доказателства(нищо, че беше май от конкурентна фирма). А иначе това, че не получаваш обриви от протеините на Мусаши не означава, че са качествени. Аз лично не съм сигурен за нито един от протеините, които се продават в България, че е качествен. Напоследък си мисля, че дори и на Ult.N и Universal ги отварят тук и ги разреждат, като се има предвид, че същите ми продадоха уникален боклук наречен Sumnambul. Купих си HDT от магазина на Optimum и си записвах дозите. Оказаха се с 5 по-малко?(хем нарочно не съм ги пълнил до горе). Вече се чудя какъв протеин да си купя в тая ебана държава, където всички се опитват да те прецакат и да забогатеят на твой гръб. Сигурно ще си взема на Optimum (тук всички ги хвалят), и ще се надявам да не са ме ударили в грамажа пак.

IN

13.12.06
23:24

Оптимум си е Оптимум и никой няма полза да те прецаква с грамажа :wink: ...дозите даже са повече от 31 както ги пишат щото мерителната лъжичка е малко по-малък грамаж...за тва дори и да пълниш до горе лъжичката пак е повече от 31 дози,но в никакъв случай по-малко...

14.12.06
00:08

Става въпрос за HDT протеин от магазина на P&B. Мисля, че са друга фирма, но ги внасят същите. Точно Оптимум не съм си взимал, но мисля да го направя сега като ми казваш, че всичко е топ с количеството. Иначе ти говоря за 5 дози отдолу, айде да съм пропуснал да запиша 1, 2, но 5?.

KO

14.12.06
00:21

[quote author=“butthead”]
смех, смех....Отиди на лекар, братче, може да имаш някаква протеинова алергия.

Не знам това как ти хрумна да го изтърсиш.....протеинова алергия, не знам и шегуваш ли се или не. Ако си сериозен се замисли как е възможно да има протеинова алергия.

Освен това на сайта им видях някаква безумна система за приемане на креатин, която ако трябваше да спазвам щях да се лиша от 200 лева.

И аз на сайта им съм виждал безумни статии, пишеше, че човек, за да качва трябва да взема по 150 грама протеин от храната и още толкова от хранителни добавки на ден. Това, че е простотия не подлежи на съмнение! Пишеше, че и трябва да взема сто вида хранителни добавки в един ден, за да постига някакви резултати, като визираха точно своите имена на продуктите си. Хубаво да се прояви собствени мислене, като се чете подобни статии. Не ти ли хрумна, че тези твърдения може да са следствие от творческите умения на българския дилър! На мен ми хрумна, не е ясно все пак кой е писал тази статия. Това е агитиране за наивни хора, с огромно преувеличаване, прекаляват. И най - големия тапанар, ще си каже “ах, тия сериозни ли са, според тях трябва да живея от суплементи”.

Още някаква статия, която ги оплюваше зверски с доста убедителни доказателства(нищо, че беше май от конкурентна фирма).

Подобно твърдение също имаше в сайта на Мусаши, оплюваха фирмите, които на етикетите си слагат “100% whey”, но все пак не е адресирано към никой. Тва е още един показател за българския предтавител, за неговата етичност.
Аз самия съм дистрибутор на една компания. При сключването на договорите, получих материали, в които са дадени подробни обеснения за етикета, за това какво държание трябва да има един представител. Пише неща от сорта: “Не бива да се дават негативни мнения за други компании, занимаващи се с подобна дейност, и за тяхната продукция”. Не цитирам точно понеже нямам право!

14.12.06
02:16

Koisy: “И аз на сайта им съм виждал безумни статии, пишеше, че човек, за да качва трябва да взема по 150 грама протеин от храната и още толкова от хранителни добавки на ден. Това, че е простотия не подлежи на съмнение! Пишеше, че и трябва да взема сто вида хранителни добавки в един ден, за да постига някакви резултати, като визираха точно своите имена на продуктите си.”

Радвам се, че мислим по един и същи начин:) Ти ако обичаш да те правят на глупак си купувай от Musashi, аз нямам такова намерение.

NO

14.12.06
09:02

Тоя Кирил Вълчев насра името на фирмата... дано сега по-бързо да се изчисти. В последно време политиката на фирмата е доста по-различна от тази, която беше при ония некадърник, бизнесмен.
За мен това са качествени продукти или поне в последно време и съм много доволен от тях. Всеки да си пие каквото иска, спора е безмислен.

KO

14.12.06
11:32

[quote author=“noble”]Тоя Кирил Вълчев насра името на фирмата... дано сега по-бързо да се изчисти. В последно време политиката на фирмата е доста по-различна от тази, която беше при ония некадърник, бизнесмен.

Не знам от него ли е, но за последните няколко месеца цените им скочиха супер много. Протеин който си го вземах преди за 42 лева, сега цената му е 69 лева! Като преди беше 1 кило, сега е 900 грама! Добре, че последния път се съумих да си изкопча десет процентна отстъпка. Ще ми се да можеше да ги вземам на цени на едро, но няма от къде да си намеря информация за складовете...

[quote author=“noble”]Кое според вас ще има по-голям ефект, ZMA или Tribilus?

Да си дам мнението и по темата. Мисля, че ZMA би ти свършило няколко пъти повече работа от трибестана. Предполагам, че ти си долу горе на моято възраст, около 18. А именно цинкът е  много важно да се добавя в храната на тинейджърите. Аз самият  вземам цинк като добавка, но не на фирма за бодибилдинг, а един друг продукт, няколкократно по - скъп от фитнес суплементите. Първото нещо което забелязах е, че за около десет дена се озовах с косми по гърдите. Малко, но не нищо както беше преди да го вземам. Чудих се какво става, докато един ден прочетох, че цинкът контролира производството на тестостерон. Още много ползи видях от него, но не бих коментирал. Но това е добавка без магнезий, която е биоактивна, така че също предполагам че и качеството и е много над тия за фитнес.. Вземал съм и трибестфорс. Имаше нулев ефект. Но все пак трибестан и трибестфорст са продукти на различни фирми, така че може би този на Софарма може да е по - хубав.
Но без колебание - мнението ми е цинк!

IN

14.12.06
11:40

Човек не разбираш ли високата цена не е гаранция за качество :wink: ....не са оправдани тези цени,да не говорим че за мен Мусаши са българска фирма,защото дори и в Австралия,в момента няма такава фирма....няма никакъв контрол над тяхните стоки,какъвто например има в Америка и други страни от западна Европа,и си залагам главата,че има огромни разминавания с етикетите...

NO

14.12.06
17:42

Да си дам мнението и по темата. Мисля, че ZMA би ти свършило няколко пъти повече работа от трибестана.

Благодаря ти за мнението, това исках да чуя. И аз съм чел за цинка такива работи. Вече си го поръчах. Само това за космите не ми харесва ама... ще видиме.
Кой ти каза, че в австралия няма такава фирма? А продуктите със сигурност се внасят и всеки случай не се правят тук за разлика от други марки. И недей да си залагаш главата толкова лесно. А за цените... нормално е да се вдигат - всичко поскъпва, а тези цени сега са за новите продукти, до преди няколко месеца се продаваха старите опаковки. Цената винаги е гаранция за качество!

ТР

16.12.06
14:55

ZMA вдига много повече нивата на тестостерона от Трибестана и е по евтин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1