13.12.06
22:39
14г сам от 1 -2 месеца тренирам,До сега не съм спазвал никакъв режин на хранене моля ви кажете как и с какво да започна ...
14.12.06
09:39
[quote author=“butthead”]..с четене.
Да препоръчително е! Също така за закуска е най-добре овесени ядки, мюсли или плодове(може и зеленчуци). Хубаво е на обяд да се яде месо, рибата също е добър избор(разгледай хранителните добавки). Там пише кои от тях в какво количество и в какво месо се съдържа. Доколкото разбрах агнешкото е доборо(само дето аз го мразя). Иначе си има http://www.bb-team.org/nutrition/
14.12.06
10:03
[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”][quote author=“butthead”]..с четене.
Да препоръчително е! Също така за закуска е най-добре овесени ядки, мюсли или плодове(може и зеленчуци). Хубаво е на обяд да се яде месо, рибата също е добър избор(разгледай хранителните добавки). Там пише кои от тях в какво количество и в какво месо се съдържа. Доколкото разбрах агнешкото е доборо(само дето аз го мразя). Иначе си има http://www.bb-team.org/nutrition/
Какви хранителни добавки, момчето сега започва. Нека си яде normal, без сладко и тестено и друго не му трябва на тоя етап.
18.12.06
10:44
Аз съм на 13 и почнах хранене-варени яйца, извара, повчеко салати (и плодове-благодаря на Л.К. :D ), месо, фрешове, меса, кисело мляко, овесени ядки и тем подобни въглехидрати, белтъчини... Също ограничавам хляба-по най-много 4 филии черен хляб на ден!
18.12.06
21:36
за хляба не мисля че трябва да го ограничаваш...
19.12.06
09:39
Трябва да се ограничава. В момента съм в период на трупане на ММ и ям по 1 препечена филийка със сусамов тахан и плодове на закуска, нещо като кебапче, пържола ня обяд-без хляб и вечерта по-малко месо и може малко супа-с 1, 1.5 до 2 филии хляб! Но без хляб-няма въглехидрати достатъчно. СЪщо така при всички яденете(без закуска) задуължително включвам и много салата, и твърдо сварено яйце!!!
19.12.06
11:41
Защо мислиш, че трябва да ограничава хляба, нека си яде нормално, организма има нужда от въглехидрати. :) Той все пак не е писал, че иска да сваля, а просто да си пази режим на хранене.
19.12.06
12:55
И кво въглехидрати само от хляба ли ? :| :lol: :|