Добавка към Nutrim Pro Gold 90 за около 30 лв.?

FR

12.12.06
22:41

Здравейте, ами взех си Нутрим Про Голд 90, знам че не е най-доброто, но другия път ми препоръчайте нещо по-добро в близка ценова листа (може би БИОГЕЙМ), но идеята ми е с какво да комбинирам за по-мощен растеж тази зима, знам че зимата е най-удачно за качване на маса. Разполагам с още около 30 лв. този месец, мислех гейнер да си зема пак на Нутрим, но прочетох много мнения тук че няма ефект и евентуално само се омазняваш. Дайте ми съвет и също така за по-добри ефекти какво различно от Нутрим да взема следващия месец като изпия тази опаковка? Мерси предварително.

13.12.06
00:22

Следващия път си вземи по-скъп, но качествен и го използвай само след тренировка. Останалото да ти е здраво и качествено папане.:)

13.12.06
21:01

тоя протеин който си го взел на Нутрим е пълен боклук.Преди година аз и моите съотборници си бяхме взели от него и вместо да качим ние отслабнахме.Момчета от залата в която дигам също се опакаха от отрицателните резултати Между другото се оказа че не е 90% е 40% след направени проби.

FR

13.12.06
23:23

Вие ме разбихте, ми да зема да го продам и да си зема нещо по-качествено искам не6о около 30-35 лв. поне кило, дайте идеи. А иначе за съжаление нямам голяма възможност за здраво папане, гледам да ям добре и уж качествено, но от бачкане ми дават много малко почивка, и мога едва 3-4 пъти дневно да ям, колкото ида не ми се иска. Поздрави.

IN

13.12.06
23:36

Пий си го тва не е чак толкова лошо...просто пий 2ни дози защото процентът белтъчини е двойно по-малък :lol: ...и като го свършиш гледай да отделяш поне по 50 лева на месец за протеин,иначе ефекта от евтините ще е нулев!

SO

14.12.06
12:08

а с тези 30лв които са ти останали си вземи креатин Biotech 500грама 31.5лв. е в пакет.Креатина е немски много е добър  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1