Компот

SP

07.12.06
19:44

Какво ще кажете? Тея дни налазаих едни бабини компоти и много ми се осладиха.

07.12.06
20:25

Има МНОГО захар в тях (спомни се как се правят). Иначе - нищо друго лошо (е, внимавай с крушите, че може да ти изиграят шега ;))

SP

07.12.06
20:42

Ясно за захарта. Всъщност се чудя консервирането как се отразява на веществата в самия плод. То сокът от компота има висок ГИ и не трябва да се внимава с него. :)

PE

07.12.06
21:54

Аз пък “налазих”  други бабини буркани - домати, чушки, магданоз и сол. Вкусно е, но и аз това се чудих - как се отразява консервирането на плодовете, респективно на зеленчуците? И това подходящо ли е за НВД?  :roll:

07.12.06
22:17

[quote author=“marzipan”](е, внимавай с крушите, че може да ти изиграят шега ;))

в пресните круши ли?
какво е лошото?

SP

08.12.06
01:16

[quote author=“cran-berry”][quote author=“marzipan”](е, внимавай с крушите, че може да ти изиграят шега ;))

в пресните круши ли?
какво е лошото?

Ще имаш двуразови тренировки в тоалетната. :lol:

08.12.06
07:33

[quote author=“Sportex”]Ще имаш двуразови тренировки в тоалетната. :lol:

оо, няма такива филми при мен. последният път като бях избесняла за сладко преди около месец, омахах 4 круши за 1 ден, което си беше по4ти кило. както се казва, ефектът на zero :cry:

09.12.06
12:40

ами при положение че в един буркан се слагат около 5 суп. лажици захар ;) тжа е поне 60 грама прост ваглехидрат мене след тренировка един компот ми идва супер ако пиеш креатин направо във компота и не три трябва друг ваглехидрат  :roll:

14.12.06
13:15

Консервирането е термична обработка. Спомнете си какво става с полезните вещества след нея;) Лееекинко изчезват
Основният им плюс според мен е, че са вкусни и че сме си свикнали с тях.
Относно разтваряне на креатин в тях - има някаква логика, но от добавки не разбирам достатъчно, за да дам конкретно мнение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1