Първи месец

14.12.06
19:38

Ходя на фитнес от 6 седмици.Тренирам по програма за покачване на ММ.Преди да започна бях 59 а сега съм 57 кг а имам видимо резултати-покачил съм обиколката на ръката с почти 1.5см и си личи че наддавам ММ.Искам да ви попитам при вас още първите месеци ли започнахте да покачвате теглото си или...?Питам щото да не би да претренирам макар че не усещам такава опасност или мн кардио ми се насъбира-ходя да плувам 4 пъти седмично.
Който може да даде мнение.Благодаря предварително

14.12.06
19:47

и аз първия месец свалих незнам защо...Сигорно имаш излишни мазнини колко си висок ?(макарче ми се струваш доста хърбавичък)То зависи колко си висок

14.12.06
20:07

През първите месеци мускулите растат най-усилено и затова усещаш че се напомпваш така, а това че отслабваш може да е от много неща зависи по кое време на деноношието си се тегли и много други. Друга причина може да е че докато се възстановяват мускулите изискват доста енергия и да се разграждат мазнините, още повече че и ходиш да плуваш. Това също не е хич малко. Хапвай повечко и си доспивай

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1