14.12.06
21:34
favorite one :wink:
каква е м/у другото хранителната стойност на биволското мляко??
14.12.06
21:35
Мисля, че беше много мазно :?
14.12.06
21:43
е мазничко е ама па голяма енергия дава за тренировка :twisted:
[quote author=“manson”]Мисля, че беше много мазно :?
Мнооогооо, като го обърна наобратно, си седи в кофичката. :lol:
[quote author=“diksi”][quote author=“manson”]Мисля, че беше много мазно :?
Мнооогооо, като го обърна наобратно, си седи в кофичката. :lol:
Хахха :lol:
А къде намерихте биволско мляко,различно от нишестето на “На баба” ?
Защото отдавна искам да опитам истинско биволско мляко, ама не съм виждал. Но из необятна София може и да има ;)
14.12.06
22:55
[quote author=“marzipan”]А къде намерихте биволско мляко,различно от нишестето на “На баба” ?
Защото отдавна искам да опитам истинско биволско мляко, ама не съм виждал. Но из необятна София може и да има ;)
Ами преди като съм ходила до Рилския манастир имаше хора, които продаваха по пътя в едни глинени купички. Незнам обаче дали още ги има. :?
14.12.06
23:28
Аз съм ял на Шипка 8)
Жалко, че няма да мога да отскоча до тези места да проверя..
А отсносно самото мляко, доколкото знам просто има доста повече мазнини от кравето кисело мляко. И е по-дефицитно и много по-скъпо. Но пък било много вкусно (не броим “на баба”, то не е мляко а нишесте).
15.12.06
10:56
[quote author=“marzipan”]Жалко, че няма да мога да отскоча до тези места да проверя..
А отсносно самото мляко, доколкото знам просто има доста повече мазнини от кравето кисело мляко. И е по-дефицитно и много по-скъпо. Но пък било много вкусно (не броим “на баба”, то не е мляко а нишесте).
Да вярно, че и на Шипка имаше, сега си спомням преди като сме ходили до там.
Е, да в пъти по -вкусно е от кравето, но пък трудно се намира. :)
15.12.06
13:07
[quote author=“marzipan”]А къде намерихте биволско мляко,различно от нишестето на “На баба” ?
на роса в пикадили
на опаковката пише стойностите
идеално е
Хм, и какви са, че ми е интересно колко мазно е всъщност
П.П.: Къде е какво е и защо е това пикадили ;) че малко не съм тукашен и малко съм скорошен;)
П.П.П.: А доколко е свястно това на Роса? За кравето им съм чувал, че е добро, ама това?
11.06.07
11:07
казано от marzipan на 14.12.06, 22:35:
А къде намерихте биволско мляко,различно от нишестето на “На баба” ?
Еми аз лесно си намирам. Взимат ми прясно биволско мляко около 2 литра от села , варя си го , сипвам си го в една бутилка и си пия през седмицата , идеално е , дава енергия за тренировка :)
Само че някой да знае хранителните му стойности ?
11.06.07
17:40
Маика ми ми расправа ще за биволското мляко че било с доста по тежко и хранително от козето както и по гасто !!
11.06.07
21:01
Ем , аз лично имам предубеждение към козето , смърди си ми точно на коза ...
А за биволското , маслеността му е доста висока , над 7 % и е много плътно и вкусно , поне според мен ...