[b]Академично гребане[/b]

Темата е заключена.

27.10.04
20:44

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Кой от вас познава този спорт?
Какво ще кажете за мускулатурата която се зазвива от гребането?
8)

_V

02.11.04
20:19

много тренировки и години трябва да се развиеш само от гребане/академично притова/. Ама иначе става, добър спорт кефи ме мене

03.11.04
19:05

:D :D Напълно съм сагласен с твоето мнение
неискам да се хваля но при гребането се развива най-красиво тяло

_V

03.11.04
20:22

След плуването разбира се :lol:  :lol:  :lol:

03.11.04
23:03

И аз сам на това мнение  :wink:

10.11.04
23:52

академичното гребане е страхотен спорт
развива всяко едно мускулче в тялото
може да не станеш кат як кат бик, но ти гарантирам страхотно тяло
Пишете на кирилица ако обичате. Благодаря
Mr_Muskul

_V

08.12.04
23:28

абе тва за хубавото тяло и гребането си е при всеки различно. В смисъл ако ти е дадено ще развиеш хубаво тало от гребане

15.01.05
22:08

на академичното гребане им е доста дълга дистанцита и за това не се трупат много мускули. освен това  ръцете и краката са им по развити за разлика от другите мускули но това при всеки е различно.
Мнението ви беше механично преведено.
Mr_Muskul

15.01.05
22:11

а на каяка са им къси дистанциите и имат повече мускулна маса и освен това имат едни от най-големите гръдни кошове

Постът Ви беше преведен на кирилица. Моля, отделете минута, за да прочетете правилата и условията за ползване на форума. Leo

DA

16.03.05
10:48

ами я кажете ако се ходи на плуване 4 или 3 пъти в седмицата за
колко време ще се постигне хубаво тяло? :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1