14.12.06
09:32
Искам да попитам пастета добре ли е да се взима и комбинирам с какво?
14.12.06
09:47
Пастет не ти препоръчвам...Смелят не само месо...даже незнам дали има месо : )
14.12.06
10:05
Не! Вътре има всичко останало, но не е месо. Например пилешки нокти, пера и всякакви други гадости... :roll:
Колкото е по-смляно, толкова по-голям боклук е ;)
Удоволствието е в дъвченето :П
Шегата настрана, пастетът е много лошо нещо. Избягвай го
14.12.06
20:44
Ок вече ще знам. А можете ли да ми кажете нещо за топеното сирене? То е млечен продукт, а във форума като чета има доста противоречи за или против прясно/кисело мляко!
14.12.06
20:50
е за киселото и прясното мляко зависи как ти влияят на теб млечните продукти.Същото се отнася до сиренето.Но според мен си е по добре обикновенно сирене...
14.12.06
21:26
Не! Вътре има всичко останало, но не е месо. Например пилешки нокти, пера и всякакви други гадости... :roll:
тоалетна хартия....
14.12.06
22:15
По добре извара отколкото сирене :roll:
Аз пък ги смесвах около 50/50 (изварата със сиренето, де, не тоалетната хартия с пастета). Няма особено значение това ;)
А в топеното сирене не знам доколко има Е-та и други мизерии, ама ми се струва, че ще има много ;) Пък на вкус обикновеното е по-добро. Като цена също;)
14.12.06
22:59
тоалетна хартия....
Да ти кажа в България няма да се учудя, ако слагат и тоалетна хартия... Имах познат, който работеше в цех за лютеници и такива неща... е той какви неща е разправял, че слагат в консервите... :roll: :roll: :roll:
15.12.06
00:03
Хахах пич не ги слушай те не оценяват потенциала и силата на пастета! :lol: ....споко яж си пастет и не му мисли...нокти слагали дрън дрън :wink: :lol:
15.12.06
00:10
[quote author=“FIREBLADE”]
тоалетна хартия....
Да ви успокоя тоалетна хартия не ползват! Ползват накисната във вода амбалажна хартия. :)
15.12.06
08:36
[quote author=“Sportex”][quote author=“FIREBLADE”]
тоалетна хартия....
Да ви успокоя тоалетна хартия не ползват! Ползват накисната във вода амбалажна хартия. :)
Мерси мноого ме успокои :shock: . Благодаря че ми разкрихте тайната на пастета, който няма да вкусам близките 50 години :wink: . За топеното сирене... хехехехее за кат погледнахм ние понеже копуваме от онова дет е 8 парченца онуи нещо за касане минава точно през състава и познайте ко става :lol: . Иначе имаме пушено тука и състава е кашкавал, мл. белтък масло, стаб. и емул. (стабилизатори и емулатори), соли е450 и е 452, аромати, шунка :lol:
ПП:Да не говорим каква е шунката-истинска или напрах :wink:
15.12.06
10:48
Така е прав си, да яде пастет на корем и да прави мускОли!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И двуразови тренировки във фитнеса до входа (дет на вратата му пише 00).
Зарежете ги тези боклуци, колкото по-смляна и готова си купувате една храна, толкова по-голям е шансът тя да е отпадъчен продукт, префасониран като храна!