Кой уред е по-ефикасен за смъкване на килограми?

14.12.06
22:05

Кое е по-добро Бягащата пътека или Кростренажора. Моля Ви бъдете конкретни, кое развива повече мускулни групи, кой има повече ефект за смъкването на килограми? Мерси

14.12.06
22:28

Класически въпрос - с кое упражнение да смъкна килограми.
Защо не попитате с какъв хранителен режим да смъкна мазнините, че да може да ви се даде отговор, ами все упражнение та упражнение. Не става с упражнение, а с правилно преценено хранене.

FI

14.12.06
23:18

[quote author=“bam3e”]Кое е по-добро Бягащата пътека или Кростренажора. Моля Ви бъдете конкретни, кое развива повече мускулни групи, кой има повече ефект за смъкването на килограми? Мерси

Велоергометъра е за мен най - добрия вариант. От тези двете по - добре кроса. При пътечката се натоварват ставите. Но без режим каквото и да правиш, трудна работа... :?

14.12.06
23:58

Ако питаш мен най-доброто е бягането, но зимата е малко рисково. Просто е най-естественото от изброените. И натоварва организма най-комплексно (освен мускулите и белите дробове се развиват например).

ST

15.12.06
01:07

Бягане съчетано с добър режим на хранене :)
Но аз смятам, че скачането на въже е пренебрегнато упражнение, което е и за издръжливост и смъква бая мазно :) Но нека и други се изкажат...
П.П Аз лично смятам пролетта, като започна да смъквам мазно да го правя именно с въженце :) + сауна ;)

15.12.06
09:59

Велоергометъра,добра диета както и секса

15.12.06
12:28

[quote author=“marzipan”]Ако питаш мен най-доброто е бягането, но зимата е малко рисково. Просто е най-естественото от изброените. И натоварва организма най-комплексно (освен мускулите и белите дробове се развиват например).

Напълно съм съгласен  :!: Пък и за сърцето е полезно

FZ

15.12.06
14:53

Велоергометъра.
Но най - важното на първо място при свалянето е правилното хранене , диетата .

DY

15.12.06
17:21

Зорът! Което и да избереш, за сваляне на килограми си трябва зор. Мързеливото спортуване, където и да го правиш ще си има слаб или никакъв ефект, ако ще и на Луната да “въртиш” витло от НЛО. Трябва да спортуваш по-всеотдайно и това е по-важно от самия уред. Говорим за сваляне на килограми, не за друго! Увери че нямаш сърдечни проблеми и като се качиш - давай всичко от себе си.

Пътеката защото симулира най - добре едно от най - естествените движения на човека - тичането. При правилен пулс и правилно хранене действа супер.

19.12.06
11:39

Според мене също без правилно хранене няма да свалиш нищо ,но правейки редовно и както трябва кардио няма да ти позволи да натрупаш още излишни кила.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1