10.12.06
21:59
:D Здравейте,
Прочетотох всичко за карнитина, но едно не ми стана ясно: Ще има ли ефект ако не тренирам изобщо?
Имам дете на почти 3 години и за голямо съжаление има проблем и по два пъти на ден я водя на рехабилитация.Нямам време да отида до тоалетна, а камо ли за спорт.
Лятото изразходвах някаква енергия защото ходехме по градинки и площадки и и много пеша, но в тоя студ не мога да го опъна горкото да ходи...
А честно да ви кажа съм станала страшна. :oops:
Миналата година за 6 месеца с почти никакво ядене и ходене по цял ден и пиене на какви ли не лекарства за отслабване - като ксеникал - едвам свалих 8 кг, които качих за месец.Това лято пак свалих 8-9 кг но не ядях нищо и на морето започнах да си хапвам и то уж диетично - салати с месо-позволявах си и по 1-2 ракии, но пък нали съм отишла да отпускам, и пак ги качих...................от време на време по малко сладичко.............И РЕЗУЛТАТА Е след 1 месец отгоре с 10 кг - а бях свалила 8!
И понеже ми писна от октомври си ям като белите хора квото ми се дояде това - в малки количества, ама всичко!
Та молбата ми е мили хора какво да правя - помогнете!Няма кой да гледа малката, а и не мога да не я водя на рехабилитация :cry:
Цял живот съм тренирала нещо - плуване, лека атлетика, и като спрях да тренирам се подържах с фитнес и след това аееробика за разстягане, защото аз не искам да имам изразени мускули( те на краката и без това дори и с тия кила си ги имам)
А сега нямам възможност за спорт!Ще ми помогне ли карнитина да стопя мазнините дори и без да тринирам!
Благодаря!
Mоето лично мнение , че парите за л-карнитин в този случай ще са напразано дадени.
По- добре рибено масло + сусам и правилно изготвен хранителен режим (НВД).
И да имаш напредвид, че без спорт ще е бавно, но не невъзможно.
просто си смени хранителния режим.няма смисъл да си даваш парите за л-карнетин.основното е да си намалиш калорииния прием и да си спретнеш диетка - не означава гладуване!!!
15.12.06
17:05
И аз от това се интересувам за карнитина. Имаше и някакъв с локално нанасяне върху корема например. Ако си го купя и го нанасям на корема,ще изгори ли мазнините от там?
[quote author=“Kevin_Kostner”]И аз от това се интересувам за карнитина. Имаше и някакъв с локално нанасяне върху корема например. Ако си го купя и го нанасям на корема,ще изгори ли мазнините от там?
не съм виждал(и чувал) да има л-карнетин на мазило :shock:
[quote author=“MiraBel”]:D Здравейте,
Прочетотох всичко за карнитина, но едно не ми стана ясно: Ще има ли ефект ако не тренирам изобщо?
С риск да ти прозвучи доста крайно: Нищо няма да има положителен ефект ако не тренираш поне умерено физиката.
Успех
[quote author=“emzo”]Mоето лично мнение , че парите за л-карнитин в този случай ще са напразано дадени.
Каква е тази магия с рибено масло и сусам? Би ли обяснил?
04.01.07
13:33
Моето мнение е, че преди всичко трябва да спреш вечерното хранене, постепенно разбира се-първо до 20 часа и всяка седмица с половин един час надолу, докато стигнеш 18 часа. Л-карнитин може да се пие вечер преди лягане и дори да не тренираш, пак ще имаш ефект, но малък. Яж по малко сложни въглехидрати на всеки два часа и така ще поддържаш нивото на инсулина ниско, а тогава няма да имаш и кой знае какъв апетит и няма да се омазняваш. Ако искаш да свалиш килограми, трябва да си на отрицателен калориен баланс а при положение, че се движиш съвсем малко, това ще е много трудно.Но поне сутрин на гладно може да правиш коремни преси и лицеви опори у вас, все ще е от полза.
[quote author=“Zingam”][quote author=“emzo”]Mоето лично мнение , че парите за л-карнитин в този случай ще са напразано дадени.
Каква е тази магия с рибено масло и сусам? Би ли обяснил?
Moга, ама голям роман ще стане.Ето ти линкове на ENG ако те устройват:
http://www.bodybuilding.com/store/sesamin.html
http://www.bodybuilding.com/store/fish.html