Хайде заедно да умуваме...

ИВ

14.12.06
21:39

Сега зимната ваканция смятам НВД ама сериозно, щото ще имам време, финанси и тъй нататък .

Предлагайте продукти, които мога да използвам. На фитнес и кетлер абсолютно всеки ден. Ще съчетая с Л-карнитин.

1,86-7 съм висок, 100кг, от 126 общо тегло някогаааа :twisted:  :oops:  :lol:

14.12.06
21:55

[quote author=“Nosferatu”]Сега зимната ваканция смятам НВД ама сериозно, щото ще имам време, финанси и тъй нататък .

Предлагайте продукти, които мога да използвам. На фитнес и кетлер абсолютно всеки ден. Ще съчетая с Л-карнитин.

Ами гледай силовите ти тренировки да не са тежки...първото което е !
и прави примерно 4 пъти силова трен и 4 пъти кардио...Като 1-то кардио ти е след силов трен.,а другите в отделни дни...
Много общо си задал въпроса...кажи какво точно те интер’ва  :D

ИВ

14.12.06
22:14

[quote author=“djpetko”][quote author=“Nosferatu”]Сега зимната ваканция смятам НВД ама сериозно, щото ще имам време, финанси и тъй нататък .

и прави примерно 4 пъти силова трен и 4 пъти кардио...Като 1-то кардио ти е след силов трен.,а другите в отделни дни...

По Коледа е преизвестно, че всеки ще прющи гадни мазни паржолии, но аз смятам да направя обратното.

Интересувам се сега зимата къф избор на храни имам. Ще ум на ден по 300 грама пиленче плодове ала бала...

Просто ми помонете в избора си на храна.

FI

14.12.06
22:52

[quote author=“Nosferatu”][quote author=“djpetko”][quote author=“Nosferatu”]Сега зимната ваканция смятам НВД ама сериозно, щото ще имам време, финанси и тъй нататък .

По Коледа е преизвестно, че всеки ще прющи гадни мазни паржолии, но аз смятам да направя обратното.

Интересувам се сега зимата къф избор на храни имам. Ще ум на ден по 300 грама пиленче плодове ала бала...

Пилешко, извара, яйца, телешко, овесени ядки, всякакви зеленчуци и салати без картофи, плодове с мярка и до обяд - без банани.

15.12.06
10:03

[quote author=“fitday”][quote author=“Nosferatu”][quote author=“djpetko”][quote author=“Nosferatu”]Сега зимната ваканция смятам НВД ама сериозно, щото ще имам време, финанси и тъй нататък .

Пилешко, извара, яйца, телешко, овесени ядки, всякакви зеленчуци и салати без картофи, плодове с мярка и до обяд - без банани.

+ядки,пълнозърнест хляб(с мярка)

ИВ

15.12.06
10:21

Хляб въобще не ям. Кашкавал мога ли... ?

FI

15.12.06
10:46

[quote author=“Nosferatu”]Хляб въобще не ям. Кашкавал мога ли... ?

Ами принципно не е много добра идея, но по малко може. Иначе 100 пъти е по - добре извара или сирене.

ИВ

15.12.06
20:24

[quote author=“fitday”][quote author=“Nosferatu”]Хляб въобще не ям. Кашкавал мога ли... ?

Ами принципно не е много добра идея, но по малко може. Иначе 100 пъти е по - добре извара или сирене.

Мммм... добре... сега като се сетя : овесени ядки, пилешко, секви други ядки без фъстъци,  млечни продукти с много малко кашкавал, белтъци от яйца... ?

Ще си купя Л-карнитин на Нутрим. Има ли некви отзиви от него, добър ли е ? 

Много кардио, много тренировки, много вода 4-5 литра дневно.

Моля ви се, ако се сешате още нещо да ме посъветвате :).

Айде по-здравиииииииииииииииии :D .

15.12.06
20:33

Лично мое мнение, но не мисля, че не е одачно да тренираш всеки ден! Да бягаш всеки ден е хубаво, но и във фитнеса ще ти дойде повечко. не знам пиши от кога тренираш и по колко. Защото ако почваш от сега няма смисъл! Иначе НВД е добра идея за топене на излишни кг

ИВ

15.12.06
22:39

[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”]Лично мое мнение, но не мисля, че не е одачно да тренираш всеки ден! Да бягаш всеки ден е хубаво, но и във фитнеса ще ти дойде повечко. не знам пиши от кога тренираш и по колко. Защото ако почваш от сега няма смисъл! Иначе НВД е добра идея за топене на излишни кг

Ся щи са скарам... лично мое мнение е, че не е много удачно да бягам след като съм 110, щото ще ми се ебат глезените... пробвал съм, но ме болят краката много още на първата пресечка.

“Стажът” ми е 7-8 месеца. Мисля, че имам достатъчно воля, и че нямам никакъв акъл да тренирам всеки ден, но ще го направя.  По 2 часа тренировка прая.

16.12.06
09:24

[quote author=“Nosferatu”][quote author=“fitday”][quote author=“Nosferatu”]Хляб въобще не ям. Кашкавал мога ли... ?

Мммм... добре... сега като се сетя : овесени ядки, пилешко, секви други ядки без фъстъци,  млечни продукти с много малко кашкавал, белтъци от яйца... ?

Ще си купя Л-карнитин на Нутрим. Има ли некви отзиви от него, добър ли е ? 

Много кардио, много тренировки, много вода 4-5 литра дневно.

Моля ви се, ако се сешате още нещо да ме посъветвате :).

Айде по-здравиииииииииииииииии :D .

5 литра не са много вода по принцип  :wink:
Значи Нутрим като цяло ги избягвай...и въобще БГ добавките... :wink:

FI

16.12.06
11:09

[quote author=“Nosferatu”][quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”]Лично мое мнение, но не мисля, че не е одачно да тренираш всеки ден! Да бягаш всеки ден е хубаво, но и във фитнеса ще ти дойде повечко. не знам пиши от кога тренираш и по колко. Защото ако почваш от сега няма смисъл! Иначе НВД е добра идея за топене на излишни кг

Ся щи са скарам... лично мое мнение е, че не е много удачно да бягам след като съм 110, щото ще ми се ебат глезените... пробвал съм, но ме болят краката много още на първата пресечка.

“Стажът” ми е 7-8 месеца. Мисля, че имам достатъчно воля, и че нямам никакъв акъл да тренирам всеки ден, но ще го направя.  По 2 часа тренировка прая.

Правилно! :) Велоергометъра е къде къде по - добро решение. :)

16.12.06
17:13

[quote author=“fitday”][quote author=“Nosferatu”][quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”]Лично мое мнение, но не мисля, че не е одачно да тренираш всеки ден! Да бягаш всеки ден е хубаво, но и във фитнеса ще ти дойде повечко. не знам пиши от кога тренираш и по колко. Защото ако почваш от сега няма смисъл! Иначе НВД е добра идея за топене на излишни кг

Правилно! :) Велоергометъра е къде къде по - добро решение. :)

Абе тичането ненужно натоварва ставите...за целите които има кардиото,а именно АЕРОБНО натоварване + поддържане на много висок пулс...това перфектно може да се постигне с велото...

ИВ

16.12.06
17:50

Е добре сега кажете ми за Л-карнитина на Нутрим ?

FI

16.12.06
18:31

[quote author=“Nosferatu”]Е добре сега кажете ми за Л-карнитина на Нутрим ?

Има специален раздел за добавки, ако искаш пусни си там темата за да ти помогнат за карнитина.

16.12.06
21:37

[quote author=“Nosferatu”]Е добре сега кажете ми за Л-карнитина на Нутрим ?

Вземи на някоя НеБг фирма !

17.12.06
11:29

Ако бягането ти натоварва много ставите... става вече сложно. Значи не можеш да бягаш на пътечка или на нещо друго. Според мене трябва да започнеш много строго НВД. (нищо общо с г-жа Лидия Ковачева  :wink: )

ИВ

17.12.06
13:44

[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”]Ако бягането ти натоварва много ставите... става вече сложно. Значи не можеш да бягаш на пътечка или на нещо друго. Според мене трябва да започнеш много строго НВД. (нищо общо с г-жа Лидия Ковачева  :wink: )

Оффф... стига умува човече, казахме си всичко в по-горните редове. Кое му е сложното ? Без бягане само с кардио и фитнес и НВД свалих от себе си 18 кила ?!

Ква е тая Ковачева бе мани ги тея. Пилешко рлз.

17.12.06
19:48

[quote author=“Nosferatu”][quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”]Ако бягането ти натоварва много ставите... става вече сложно. Значи не можеш да бягаш на пътечка или на нещо друго. Според мене трябва да започнеш много строго НВД. (нищо общо с г-жа Лидия Ковачева  :wink: )

Оффф... стига умува човече, казахме си всичко в по-горните редове. Кое му е сложното ? Без бягане само с кардио и фитнес и НВД свалих от себе си 18 кила ?!

Ква е тая Ковачева бе мани ги тея. Пилешко рлз.

Л-карнитин до колко ЛВ имаш възможност да си вземеш,че да те ориентирам или вече се ориентира ?

ИВ

17.12.06
21:28

До 30-40 най-много беден съм... :roll:

18.12.06
17:19

[quote author=“Nosferatu”]До 30-40 най-много беден съм... :roll:

Ето тези,които знам до 40 лева :
- Power Food - L-carnitine Extreme (L-Carnitine 500 mg & Хром пиколинат 40 mcg) - 60 капсули - 19,50 лева
- Athletic - 60 таблетки - 500 мг - 14 лева
- Biogame - 60 капсули - 500 мг - 17,50 лева
- Нутрим - 60 таблетки - 19,50 лева
- BioTech(течен) - 500 мл - 30 лева
- Optimum Nutrition - 30 таблетки - 500 мг. - 37,60 лева
- Megabolid - 100 таблетки - 630мг - 32 лева

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1