03.11.04
10:56
не съм сигурен дали е към раздел “Тренировки и упражнения”. Става дума за т.нар. електронни стимулатори на мускулите. Обмислям дали да си взема, та въпроса ми е колко калории (приблизително) се изразходват при работа с такава машинария ? Как мислите ?
Един колега си беше взел и беше много доволен. Даже му беше порастнал бицепса (сериозно). За калориите незная, ама т’ва за какво ти е всъщност, калории можеш да изразходваш по 100 различни начина. Верно, че мързела е голяма работа :D , ама все пак.....
Аз лично не бих се възползвал от такъв уред. Струва ми се тъпичко някак. Това, разбира се, си е мое мнение.
Успех!!! :wink:
мисля да използвам тази джаджа единствено за да постегна корема .Във всеки случай не мисля да си взимам разни коланчета или “пеперудки” от WS Teleshop. Гледах една реклама,не се сещам по коя западна телевизия беше,за един уред с 12 степени на натоварване и незнам си колко процесора. Такова животно у нас май не се продава :)
Сега съм решил да понатрупам маса и си правя разчет на калориен прием/разход, та за това ми трябва да знам колко калории се горят.
Успех и на теб :!:
То ва са пьлни глупости :x Все едно да седнеш на масата,някой друг да яде и ти да си сит.Абсолютно безполезни са тея джаджи :lol:
абе то е ясно, че мускули с това няма да натрупаш, но според мен, ако всеки ден пържиш корема по един час, ще се пооформи. Чувал съм за някакви, които се “включвали в мрежата” докато спят :wink:
mile , абсолютно съм съгласен!!! тези “стимулатори” са някаква простотия и не вярвам да има някакъв ефект от тях... поне лично не бих ги ползвал. като искаш да постигнеш нещо трябва да постараеш, а не да се надяваш някой друг да ти свърши работата. такива филми няма :x
P.S. не искам да обиждам никого, ама тези електронни у-ва наистина много ме нервят....
Тея стимулатори нали са на принципа-изпращат ел. сигнал до мускула и той се съкращава, тва все едно да си стягаш мускулите сам и да чакаш резултати :lol: . Според мен няма никав смисъл :) ЯКАТА ТРЕНИРОВКА му е майката :wink:
Преди две години ходих на процедури за целулит (не че е кой знае колко ама ме дразни). Правиха ми ги с апарат, наречен целутрон. Физиотерапевката ме убеждаваше, че не само ще се заглади целулитът, ами ще се намали обиколката на бедрата и ще имам и мускули на краката. Абе едва ли не чудо невидяно ще се случи с краката ми! Нищо подобно! Ефектът беше една голяма нула! :evil: :evil: Апаратът имаше три степени на въздействие. При мен го пускаха на максимална степен. Наистина се получава съкращаване на мускула, но ефектът въобще не е това, което очакват хората. И да е имало някакъв ефект, то той е бил толкова незабележим, че повече няма накъде.
Сега ако някой ми каже, че е направил мускули от подобни уреди направо ще умра от смях! :twisted: :twisted:
Към всички, които се чудят дали да си купят някакъв такъв уред съветът ми е: НЕ СИ ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ ЗА ГЛУПОСТИ! Истината е във фитнеса! Бъдете упорити и търпеливи и ще постигнете това, към което се стремите! И още нещо - вярвайте в успеха си!
От мене толкова. Чао и успех! 8) 8) 8)
05.11.04
13:09
Споделям мнението на Lady in Black…
не съм съгласен, че ако използваш ел.стим. е все едно сам да си стягаш мускулите, във всеки случай предизвиканата контракция ще бъде много по голяма от естествената. Да не говорим, че простото стягане на мускулите пак си е тренировка, който не ми вярва нека пробва да се стяга на макс 1 час и после да видим как ще се чуства. Дори преди време бях гледал реклама на някакво апаратче, което си закачаш на някой мускул и ако не го стягаш, това започва да пищи като заклано :)
Значи на мен целта ми е да поддържам корема докато съм в период на маса, а коремните преси или не мога да им намеря място в трен.график или ме мързи.
SGK, от позицията на личен опит ли говориш или от впечатленията, които имаш от рекламите? :roll: :roll: Питам те защото моите впечатления са на базата на личния опит. Резултатите са си чиста нула! :evil: :evil: :evil: Говоря за процедури с целутрон последен писък на техниката преди две години/извинете ме, че се повтарям/, провеждани в медицински заведение, а не за пеперудките, които рекламират по телевизията. Тези реклами зувчат меко казано несериозно. Но всеки сам прави избора си.
Упех на всички. 8)