Голям прасец! Помощ!

16.12.06
20:15

Досега никога не съм се и замисляла, че имам голям прасец.
Определено не съм хърба, но си се движа в рамките на нормалното - 50-55 кг.
Днес отивам по магазините да си търся ботуши и ... МАЗАЛО  :cry:  :cry:  :cry:
По едно време се чувствах най-дебелото същество на Земята, ядосах се зверси , едно такси и прас у дома  :( 
Моля ви, кажете ми упражнения за намаляване обиколката на прасеца ... а и всъщност колко е нормалното като сантиметри ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 18:03.

16.12.06
20:37

Алиса не си в страната на чудесата :)  :cry:  :lol:  :roll:

FI

16.12.06
20:45

претрениране. ако е мускулна маса може с претрениране да го намалиш но по-добре се консултирай с някой тренъор да не земе да се получи па обратното и да ме помниш с лошо :)

B_

16.12.06
20:52

момиче не си угаждай .. една жена трябва да има добре оформени крака а не пръчки! :wink: да не мислиш че на Ивет Лалова прасците са малки .... тва обаче не и пречи краката и да са убийствени  :P :!:

16.12.06
21:43

претрениране.

Звучи логично, ама не става - пак си расте. То няма и избор - направи сметка колко крачки са в 10 км., което си е съвсем нормална дистанция за ходене за “тонус”. На всяка крачка се товари прасеца и НЕ НАМАЛЯВА въпреки 20 000 повторения!
Може и да има начин да претренираш прасеца, но това би било извън границите на разумната (според мен) тренировка от час, час и половина.
От опит да споделя - прасеца намалява с АТРОФИЯ. Тоест слез от токчетата на земята ( за разнообразие) и НЕ ГО ТРЕНИРАЙ.
Второ - към глезена има мастно депо. При сваляне на 2-3 кг има видимо намаляване на обиколката на глезена и отчасти на прасеца. Зависи колко мазнинка си отложила там.
Трето - не се впечатлявай от лошо скроени ботуши. Като гледам модата на дамските обувки в последните няколко години се убеждавам, че е продиктувана от болен мозък. Може ли приятелката ми, която носи (все пак) 5 номера по-малки обувки да си купи ботуши с подметка почти толкова дълга колкото подметката на кубинките ми ?!? Отговора е - явно да и при това си ги носи въпреки злостните ми подигравки ...
А за китайските “боклуци” какво да ти обяснявам ? Харесах си една тениска (фирмена) искам голям номер и се оказва, че и най-големия няма да ми стане. Смях - аз нямам още 100 кг. Това били “юношески номер XXXL”. Не, казвам - китайски. И пропускам вече и този магазин на Витошка...

LC

16.12.06
22:24

много обичам жени с добре оформен прасец. дай снимка  8)  а сега сериозно - просто генетично си разположена към нарастване на прасеца - оформи голям и готин бедър и не се притеснявай чак толкова  :)

16.12.06
22:39

[quote author=“mitaka101”]А за китайските “боклуци” какво да ти обяснявам ? Харесах си една тениска (фирмена) искам голям номер и се оказва, че и най-големия няма да ми стане. Смях - аз нямам още 100 кг. Това били “юношески номер XXXL”. Не, казвам - китайски. И пропускам вече и този магазин на Витошка...

:lol: и аз днес си харесах една ризка... взимам най-голямата ХХL… обличам единият ръкав...и а, а, а... каквото и да правих не можах да си вкарам втората ръка - е..ти XXL-a…

а и аз не съм голям - 96 кг.

16.12.06
23:22

Защо мечтите ми винаги се случват на други  :cry: И аз искам голям прасец  8)

17.12.06
08:21

Мерси на всички за отговорите  :) 
Мисля, че открих причината за нарастването ( като изключим, че може да е ген, ама може и  да не е  :wink:  )
Та така ... всяко лято се спуквам да карам колело, ама буквално се спуквам. На ден често не падам под 2 часа. Просто съм пристрастена към колелото си, а и в града ми има страхотни условия. И така ... Маам си аз на нагорно 30 мин. и си мисля, че отслабвам , а ето какво съм си причинила  :?
А и винаги нещото, което ме е удивлявало, е че като почна някакъв спорт краката ми се стягат ужасно бързо и много. ( мен това ме кефеше преди да тръгна за ботуши, де  :evil: )
И все пак - някой може ли да ме каже стандарни сантиметри като обиколка? Че ако съдя по магазините - 25 е перфектно  :roll:

17.12.06
08:52

Може да заменим колелото с конче  :lol:  :D и прасеца ще е малък,а и кефа ще ти е по-голям :))))))

17.12.06
09:39

Подигравай се ти  :twisted:
А нещо по практично като идея освен ... КОН  :lol:
Т.е. аз вече си давам сметка, че прасец расте , ама за намаляване ... 
:roll:

17.12.06
09:58

[quote author=“Alisa”]Подигравай се ти  :twisted:

Намаляване не виждам как може да стане освен ако не свалиш кг ..... А иначе да спреш некогия ръстеж нз .... Пробвай да го претренираш ама нз и тва дали ще помогне  :?

17.12.06
10:51

Това с претренирането си е пълна загуба на време. Интересно ми е за претрениране колко повторения, серии и с колко кг трябва да се прави  :lol:  Прасеца или си го имаш, или го нямаш. Ако си от тия където го нямат, колкото и да го тренираш, никога няма да се видиш с голям прасец! Единственото което може да направиш е да спреш да го тренираш, до колкото е възможно.... Такива стандарти за обиколката не съм чувал да има...
Аз така като гледам, маи проблема ти е не защото не си харесваш прасеца като се погледнеш в огледалото, а заради пустите ботуши! Утре ако намериш някои ботуши, които да са ти широки в прасеца, да не се окаже че искаш да качваш маса ?!?  Тъи де имам предвид, че маи проблема си е само в теб, ама не в прасеца ами в главата  :)

17.12.06
11:01

Просто съм пристрастена към колелото си, а и в града ми има страхотни условия

Първо - благородно ти завиждам за града, в който живееш. Тази година навъртях (до тук) 1500км с колелото, въпреки ужасните условия в Сф. Ако не е тайна, кой е този град - мечта на колоездача?

Маам си аз на нагорно 30 мин. и си мисля, че отслабвам , а ето какво съм си причинила

Второ - като караш “на нагорно” трудно ще отслабнеш. По-добре е по равно от гледна точка на отслабването.

И трето - не се притеснявай за прасеца - няма да расте повече от колелото.
Най-добре започни да си го харесваш такъв, какъвто си е (както би казал Буда)...

17.12.06
11:04

:D   :D   :D   :D   :D
Да бе деца, знам, че ви е писнало от всякакви луднали мадами по 47 кг, които пискат, че са дебели и тем подобни. Ама моят случай не е точно такъв. Малко си е депресиращо просто, да не ти стават 60% от ботушите.  :roll: 
Но мисля, че схванах идеята. Спирам да се тръшкам. Най-много да сваля нещичко ( без тва си трябва  :wink: )
Мерси на всички отзовали се !  :D

17.12.06
11:09

mitaka101

града е Кюстендил  :) 
Не толкова самият град , а местността Хисарлъка.
Прекрасен въздух, малко разбит път, но това е допустимо  :wink:
Нещо като демо версия на Витоша  :D

18.12.06
00:29

Служих под връх Руен - граничар, и Витоша ми се вижда детска в сравнение с него :lol:
Тази година само веднъж се качвах с колелото до Черни връх.
Догодина - повече.
Витоша е много приятна за катерене - асвалтов път почти до горе. Проблема е докато стигнеш Драгалевци в поножието. Живея в центъра (НДК) и не ползвам (гр)Адския транспорт до подножието. И съответно се задръствам със свеж дензинов/дизелов пушиляк.
Шъ си нахлупя един противогаз и въобще няма да ми пука за мизерния въздух!

19.12.06
22:37

[quote author=“Alisa”]Подигравай се ти  :twisted:

ЕЕЕ добре де  :evil: . Тогава Карай колело, ама кат селяните-петите на педалите  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

IN

20.12.06
12:49

Абе алисия колко ти е прасеца че толко се оплакваш.. :wink:

20.12.06
14:16

по-добре търси вината в ботушите, а не в прасеца си! :wink:

22.12.06
09:24

От останалите 40% ботуши неможеш ли да си намериш едни хубави?

DY

23.12.06
00:42

А между другото, като си стегнеш прасеца (повдигни се на пръсти, наведи се и го пипни), твърд и релефен ли е или е мек?
Ако е мек има мегдан за спадане. Ако е твърд ... еми то аз жените ги гледам по глезените, не по прасците  :roll:

IC

23.12.06
02:04

[quote author=“Alisa”]mitaka101

града е Кюстендил  :) 
Не толкова самият град , а местността Хисарлъка.
Прекрасен въздух, малко разбит път, но това е допустимо  :wink:
Нещо като демо версия на Витоша  :D

моля ??? съгражданке :)) как сме ???

а останалите стига сте охажвали момичето оказа се че ми е съгражданка :) та каде тренираш миличка в аеробиката ? аполон? ритъм спорт ? каде ?

24.12.06
12:31

Dymag
определено е твърд, дори ясно се очертават мускули  :wink:

13_Godini_Fitnes_Boy
ако минеш дори само през два магазина за ботуши ще разбереш какво имам в предвит, то да беше само мерките... “модата” е прелест.  :? 

IceMan
Охо, приятно ми е да се засека с теб  :)
Колкото до въпроса - преди тренирах в Реал ( нали там си има само женски фитнес :wink: ) , а сега повечко в къщи.

IC

24.12.06
16:56

ако идваш в ритъм спорт няма да съжеляваш :) ако желаеш може да ми оставиш скайп... пък може и да те познавам ...ако ли не ще се запознаем  :wink:

B_

26.12.06
23:35

алиса и колко точно ти е голям прасеца ако мога да попитам??? :wink:

27.12.06
02:49

На мен ми харесват жени с оформени крака и наи ве4е с добър оформен прасец ,ли4ен мои вкус  :wink: .В клубът където работя сега има една танциорка не е знам каква националност но има страхотни крака казвам страхотни 4е са добре развити и оформени без грам мазнина което си е рядкост дадена от природата тъмнокожа е може би заради това нали са по добре развити генити4но от бялата раса

CE

04.01.07
00:57

Алиса утешавай се поне не си единствената с този проблем ;) Моя прасец е 39 см. Проблема с ботушите го реших когато излезнаха на мода каубойските  :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1