Глутаминче

16.12.06
16:51

Момчета кажете глутаминче на приемлива цена (40-50лв), което да ми стигне за месец и половина някъде! Дайте нещо което сте пробвали и сте доволни, а и ако кажете откъде да си го купя в София. В моя фитнес има ама е 180 грама за 35 лв (Scitec Nutrition).

16.12.06
17:30

aми аз лично от опит бих те посъветвал да си вземиш на скайтек , не мога да го сравня с друга марка тъй като сам ползвал само на горе-посочената.
иначе цената му е 50лв за 360гр.
За София не мога да те опътя в кои магазини да го търсиш тъй като сам от Бургас.

16.12.06
18:09

Извиняй, че се вмъквам в твоя пост, но тъй като става въпрос за Глутамин:

Някой може ли да ми даде отзиви (добри или лоши) от Глутамина на Syntrax?

Германска фирма са и са сред най-добрите в списъка на bodybuilding.com:

http://www.bodybuilding.com/store/listingtop.htm

Имам възможност да си взема 500 грама Syntrax Glu FM за 65 лева.

SN

17.12.06
06:59

Как ти дойде на акъла че SYNTRAX са немска фирма.Относно продуктите им съм ползвал NECTAR и е страхотен.

17.12.06
12:59

Някой да знае откъде в София мога да си купя глутамина на - Scitec - 360 гр. - 50 лeвa ?

17.12.06
16:49

[quote author=“SNS”]Как ти дойде на акъла че SYNTRAX са немска фирма.Относно продуктите им съм ползвал NECTAR и е страхотен.

Да бе, и аз това се чудя  :oops: Май ги обърках с едни други.

Glu FM на Syntrax (FM = Fermented and Micronized). Ферментирал глутамин?
http://www23.netrition.com/syntrax_glu_fm_page.html

А бе, сигурно е добро, щом американците го купуват.

18.12.06
03:55

до края на седмицата май ще имам няколко кутии Optimum glutamine powder 300 gr. за 42 лв./бр.  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1