Студентски стол

14.12.06
11:13

Hi NiggaZ, :lol:  Искам да ви питам дали често ходите да се храните на по-евтини заведения,разни закусвални или студентски стол,какво си поръчвате най-често и ако ходите на студентски стол какво предлагат в менюто какви са цените и изобщо удобрявате ли го?Защото във В.Търново цените са много добри и храните са много добре комбинирани,и аз съм мн. доволен  :lol: (в ст.стол),даже след малко отпрашвам на там 1 пиле е на цена 4лв пе4ено пари, пари....  :P

RE

14.12.06
11:32

Да ти кажа студентския стол е много по добрия избор отколкото пцата, дюнера или там някаква си фаст фуудс.
Оссобенно ако е нещо готвено с пиле с ориз , картофи и тн. Много добър избор е стига да ти стига яденето, щото на мен повечето пъти не ми стигаше и вземах по 2, ама това преди 7, 8 години беше :D

14.12.06
13:08

Не карат най-качествените храни като цяло, но пред пица, хамбургер и прочие е за предпочитане. Както чух от един  бившия си клас, който остана да следва там, имало даже едни готини оферти от типа “кило банани+вафла за 1 лв”. Така че яж на стол, не на крак ;) :lol:

14.12.06
13:21

ето тва с бананите към лафката на стола то мисля навсякаде е така,един пакет мюсли върви 2.10лв иначе по магазините яко надуто над 3лв

14.12.06
13:36

Ми не, не е навсякъде така, само за там съм го чувал. В Софията го няма това. Тук на всичко са му надули цените, за да не може студентите да ядем;)

16.12.06
19:15

столът е номер 1. Обаче тук в пловдив, за др незнам. Тук е по-свободна работа. Има си храни и ти си взимаш колкото искаш и накрая плащаш с прилично намаление. Аз примерно всеки път си взимам 2 пържоли, салта, ориз и прясно мляко за вкъщи и ми излиза към 2.50-3 лева

17.12.06
08:58

далавера както и да го погледнеш ем готвено ем нужното и на прилична цена!В Търново имаме към 3-4 студентски стола да не са и повече, :) идвайте яжте в Търново  :P :P :P :P

17.12.06
16:16

Като си дойда няма да припаря до стол!! ;)
Иначе това е начинът за изхранване за студентите, иначе е много скъпо ;)

17.12.06
21:16

Алоу, добрия студен и добрата свина ядат всичкоууу...  :lol:  :lol:

В студентския стол, гледам да взимам неща с не много подозрителна хигиена. Не много мазнотии. За супи изобщо да не говирим. Ако има някаде чисто месо или риба, винаги... И т.н...

Ама зависи от стола, има някои кадето просто хрананта граничи с отрова. Докато има други, както и студентски закусвални или нещо от сеорта, където даже е полезно да се яде.

По барове, пици и т.н. не стъпвам. Осъпено е всичко, лоша хидиена, некачествени съставки в храната...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1