Помогнете много на един огромен човек??

16.12.06
23:33

Вече съм тотално поддтиснат от всичко,моля ви помогнете  :cry: .Ситуацията е следната:
височина: 190см
тегло: 140кг
възраст:20

Цяло лято опитвах с л-карнитин и какво ли не НВД,но нищо аз съм все същия и живота ми е безмислен и застоял.
Явно нямам воля,защото когато реша да направя нещо немога да го спазвам повече от седмица.Какво да правя кажете ми  :cry:

16.12.06
23:38

Прочети тази тема има доста обсъждани работи все ще намериш нещо което да ти помогне
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=18374&highlight=%F0%E0%FF

17.12.06
13:55

Conrad, или не си опитвал достатъ4но, или не си опитвал правилно
4ети, 4ети много
из4ети тук статиите по форума
виж кои са модератори и обръщай внимание на това какво те обясняват. на мен ли4но ми емалко трудно да преценя то4но в тоя форум кой наистина разбира какво пише, така 4е се образовай 1во
на толкова кг, по мое скромно мнение, в на4алото можеш и без л карнитин, и без това при правилен режим и тренировки ще сваляш доста, защото си тежък
просто си сметни калориите, не яж въглехидрати, освен от зелен4уци и МАЛКО плодове
мн месо и яйца и мн постоянство и упоритост
нали се сещаш, 4е кг, трупани с години, няма как да си отидат за 1 лято
успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1