Някои състезава ли се активно ?

Темата е заключена.

04.11.04
15:16

Kajete nqkoi bil li e na systezanie po silov triboi? mnogo bih iskal da se systezavam no ne znam kak stava vsi4ko 6te vi byda zadyljen ako nqkoi moje da me naso4i

04.11.04
16:27

Веднъж си организирахме състезание в университета, дето учех, хората дето тренирахме в тамошната зала, ама явно не питаш за това :) Все пак си беше като истинско - по правилата, със съдии, имаше и парични награди и т.н. :) Иначе ако има състезание някъде, мисля че не е проблем да се запишеш за участие, май се плаща някаква такса. Сега ноември май във Варна имаше нещо подобно, мярнах го в едно списание.

04.11.04
16:54

eii mnogo ti blagodarq, zadyljen sym ti ako ima6 pove4e info pi6i tuk molq te
Аз пък те моля да пишеш на кирилица.  :wink:
Mr_Muskul

Състезанието във Варна е по вдигане от лег награден фонд 3000лева ще се проведе на 13-ти в залата по вдигане на тежести в спортното училище.
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!

06.11.04
10:31

Моята приятелка се състезава веднъж и стана трета при мъжете /няма състезания за жени/, в категория до 52 кг. Като теб се чудехме, как да се свържем с федерацията по силов трибой. Тогава се обадихме на Христо Пелов - Машината. Той пмогна много. Свърза ни с треньора на Славия - Здравко и се състезава за тях. Мариана Маринова също много й помогна, включително и на самото състезание. Тя е много хубав човек - винаги ще ти помогне. Оставям ти е-mail й: mariyanamm@yahoo.com

07.11.04
13:31

много благодаря на всички за информацията! наистина е много трудно да предприемеш нещо сам в областа на тия спортове.
а искам да попитам това състезание във варна за мъже ли е или малдежи?!

10.11.04
21:26

аз съм състезател по силов трибой и в момента се състезавам, ако има някои въпроси да пита ше отговора на всички ...моя е-мейл aleks_076@abv.bg

Моля, пишете на кирилица! Последните две мнения са редактирани!

B

24.11.04
02:20

kazvam se aleksandar nikolov i sym republikanski 6ampion na 90 kg.vsi4ko koeto vi interesuva ekipirovka,hranene,systezaniq,himiq ,trenirovki,vystanovqvane i vsi4ko za koeto nesym se setil otnosno powerlifting-a ,samo pitaite i 6te vi otgovorq. pi6ete na: sa6o88@abv.bg

Моля ви, пишете на кирилица! Спазвайте правилата на форума!
Благодарим ви!
Мартин

08.12.04
16:46

Сашо искам да те попитам от каде си, и на колко години си.

за съжаление Сашо избягва да влиза във форума по ред негови причини.Точно затова той е оставил майла си за да му пишете там.Накарайте го да започне да влиза ние нямаме нищо протвив.Мисля, че можем да научим нещо полезно от петия в света, а именно Сащо.

B

08.12.04
22:54

хехехехех :D
Благодаря ! Чуствам се горд.
На 25 години съм и живея в Бяла Слатина.
Ама не съм нещо по различно от вас. И аз хлеб ям:)))
Просто съм бил упорит и несъм се отказвал когато нее имало пари, храна.... или когато съм губел. Ако и вие сте упорите едвали нещо ще ви попречи да станете и вие толкова силни. Успех!!!

08.12.04
23:57

Сашо,как си,чудех се дали наистина си ти.Аз сам Годжи от козлодуй имаш мн. поздрави от Зайката.Ти как си готвиш ли се за март,як ли си?

B

09.12.04
01:39

Здрасти Годжи!
Аз се чух с Зайката оня ден.
Абе готвя се, ама не дигам много сериозно още.
Опитвам нови неща. Клякам всеки ден с бинтове. Правя полуклекове пак с бинтове. Клек от застой 3 секунди.Тяга през ден. Абе дал съм си лабаво :D
Всепак не съм свалил много. Мисля че ще направя 780-800 трибой.
А ти как си????
:wink:

09.12.04
18:09

Ми аз до миналата седмица бях мн.добре ама сега нещто тръгнах на зад.И с тая тяга незнам вече ко да правя,неще да варви и това си е,мисля да почна да я правя всеки ден.А след нова година мисля да почвам да се готвя яко.Я кажи пробвал ли си да дигаш с вериги,дали има ефект?

B

09.12.04
21:40

Еми незнам за веригите. Аз не съм много доволен. Иво обаче казва че много му помагат. Ако тягата не върви, почни да я правиш по рядко, а не по често!!! Един ден в седмицата я прави първа. Toшко ще идва тая вечер в Бяла Слатина с Кондьов.

09.12.04
21:52

Прати и мн. поздрави и на двамата.Правя  тяга в вторник и петак мисля ,че преди като я правех по често ми вървеше повече, затова мисля да наблегна повече на нея.Почнахме със Зайката да дарпаме ,като се качваме на 2 диска,и ще видиме какво ще стане, дано има ефект.Сега ще си вземеме и вериги да пробваме и с тях на лега и на тягата.Предложи ми някаква схема на тренировка,за подготовка за састезанието само ,че по 1път на ден,защото няма как да тренирам на училище.

B

11.12.04
02:55

И аз правя от дискове. Има ефект!
Ми програма........ми ще ти кажа как тренирам аз.

Пон.        клек до макс и 3x2
              лег  до макс и  3x2
              тяга до 80% 1 повторение
              клек 3x2

Втор.        тяга до макс и 2x2
              лег 3x2
              клек 3x2

Сряда      клек до макс и 3x2
              лег до макс и 3x2
              тяга до 80% 1 повторение
              клек 3x2

Чет.          клек 3x2
              лег  3x2

Петък        клек до макс
              лег до макс
              тяга до макс
Съб.        клек 3x2
              лег 3x2
              тяга до 80% 1 повторение
              клек 3x2

Неделя -почивка

Т`вае 8)

11.12.04
20:53

След като направиш тягата правиш пак клек?

B

11.12.04
21:09

Дааааааааааа :!:  :idea:  8)

13.12.04
20:32

Сашо знаеш ли, този банкет за определяне трибоец на годината,само за 10 най-добри ли ще бъде или за целя национален отбор.Как е номера на Маряна Маринова

B

14.12.04
00:43

Незнам за кой е :roll: Ама мен ме покани :D :D :D
Незнам и телефона и :(  Обади се на Меранза.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1