04.11.04
15:16
Kajete nqkoi bil li e na systezanie po silov triboi? mnogo bih iskal da se systezavam no ne znam kak stava vsi4ko 6te vi byda zadyljen ako nqkoi moje da me naso4i
Веднъж си организирахме състезание в университета, дето учех, хората дето тренирахме в тамошната зала, ама явно не питаш за това :) Все пак си беше като истинско - по правилата, със съдии, имаше и парични награди и т.н. :) Иначе ако има състезание някъде, мисля че не е проблем да се запишеш за участие, май се плаща някаква такса. Сега ноември май във Варна имаше нещо подобно, мярнах го в едно списание.
eii mnogo ti blagodarq, zadyljen sym ti ako ima6 pove4e info pi6i tuk molq te
Аз пък те моля да пишеш на кирилица. :wink:
Mr_Muskul
06.11.04
10:06
Състезанието във Варна е по вдигане от лег награден фонд 3000лева ще се проведе на 13-ти в залата по вдигане на тежести в спортното училище.
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!
06.11.04
10:31
Моята приятелка се състезава веднъж и стана трета при мъжете /няма състезания за жени/, в категория до 52 кг. Като теб се чудехме, как да се свържем с федерацията по силов трибой. Тогава се обадихме на Христо Пелов - Машината. Той пмогна много. Свърза ни с треньора на Славия - Здравко и се състезава за тях. Мариана Маринова също много й помогна, включително и на самото състезание. Тя е много хубав човек - винаги ще ти помогне. Оставям ти е-mail й: mariyanamm@yahoo.com
много благодаря на всички за информацията! наистина е много трудно да предприемеш нещо сам в областа на тия спортове.
а искам да попитам това състезание във варна за мъже ли е или малдежи?!
аз съм състезател по силов трибой и в момента се състезавам, ако има някои въпроси да пита ше отговора на всички ...моя е-мейл aleks_076@abv.bg
10.11.04
22:32
Моля, пишете на кирилица! Последните две мнения са редактирани!
24.11.04
02:20
kazvam se aleksandar nikolov i sym republikanski 6ampion na 90 kg.vsi4ko koeto vi interesuva ekipirovka,hranene,systezaniq,himiq ,trenirovki,vystanovqvane i vsi4ko za koeto nesym se setil otnosno powerlifting-a ,samo pitaite i 6te vi otgovorq. pi6ete na: sa6o88@abv.bg
Моля ви, пишете на кирилица! Спазвайте правилата на форума!
Благодарим ви!
Мартин
08.12.04
16:57
за съжаление Сашо избягва да влиза във форума по ред негови причини.Точно затова той е оставил майла си за да му пишете там.Накарайте го да започне да влиза ние нямаме нищо протвив.Мисля, че можем да научим нещо полезно от петия в света, а именно Сащо.
08.12.04
22:54
хехехехех :D
Благодаря ! Чуствам се горд.
На 25 години съм и живея в Бяла Слатина.
Ама не съм нещо по различно от вас. И аз хлеб ям:)))
Просто съм бил упорит и несъм се отказвал когато нее имало пари, храна.... или когато съм губел. Ако и вие сте упорите едвали нещо ще ви попречи да станете и вие толкова силни. Успех!!!
Сашо,как си,чудех се дали наистина си ти.Аз сам Годжи от козлодуй имаш мн. поздрави от Зайката.Ти как си готвиш ли се за март,як ли си?
09.12.04
01:39
Здрасти Годжи!
Аз се чух с Зайката оня ден.
Абе готвя се, ама не дигам много сериозно още.
Опитвам нови неща. Клякам всеки ден с бинтове. Правя полуклекове пак с бинтове. Клек от застой 3 секунди.Тяга през ден. Абе дал съм си лабаво :D
Всепак не съм свалил много. Мисля че ще направя 780-800 трибой.
А ти как си????
:wink:
Ми аз до миналата седмица бях мн.добре ама сега нещто тръгнах на зад.И с тая тяга незнам вече ко да правя,неще да варви и това си е,мисля да почна да я правя всеки ден.А след нова година мисля да почвам да се готвя яко.Я кажи пробвал ли си да дигаш с вериги,дали има ефект?
09.12.04
21:40
Еми незнам за веригите. Аз не съм много доволен. Иво обаче казва че много му помагат. Ако тягата не върви, почни да я правиш по рядко, а не по често!!! Един ден в седмицата я прави първа. Toшко ще идва тая вечер в Бяла Слатина с Кондьов.
Прати и мн. поздрави и на двамата.Правя тяга в вторник и петак мисля ,че преди като я правех по често ми вървеше повече, затова мисля да наблегна повече на нея.Почнахме със Зайката да дарпаме ,като се качваме на 2 диска,и ще видиме какво ще стане, дано има ефект.Сега ще си вземеме и вериги да пробваме и с тях на лега и на тягата.Предложи ми някаква схема на тренировка,за подготовка за састезанието само ,че по 1път на ден,защото няма как да тренирам на училище.
11.12.04
02:55
И аз правя от дискове. Има ефект!
Ми програма........ми ще ти кажа как тренирам аз.
Пон. клек до макс и 3x2
лег до макс и 3x2
тяга до 80% 1 повторение
клек 3x2
Втор. тяга до макс и 2x2
лег 3x2
клек 3x2
Сряда клек до макс и 3x2
лег до макс и 3x2
тяга до 80% 1 повторение
клек 3x2
Чет. клек 3x2
лег 3x2
Петък клек до макс
лег до макс
тяга до макс
Съб. клек 3x2
лег 3x2
тяга до 80% 1 повторение
клек 3x2
Неделя -почивка
Т`вае 8)
11.12.04
21:09
Дааааааааааа :!: :idea: 8)
Сашо знаеш ли, този банкет за определяне трибоец на годината,само за 10 най-добри ли ще бъде или за целя национален отбор.Как е номера на Маряна Маринова
14.12.04
00:43
Незнам за кой е :roll: Ама мен ме покани :D :D :D
Незнам и телефона и :( Обади се на Меранза.