Отслабването.Какво може и какво не.

17.12.06
14:35

Искам да ви питам ако съм на НВД проблем ли ще е да пия сокове от рода на Cappy BBB Florina и Shark-ове и Pit Bull-и.Ще по влият ли на свалянето ми на мазнини.Защото като  гледам опаковките им в тъх има доста консерванти.

17.12.06
14:53

Трябва да забравиш за тях.Основния ти проблем не са консервантите, а захарта, която съдържат.

17.12.06
17:33

Естествено че не трябва да ги взимаш! Прочети темата за Е-тата в “други теми за храненето”! А ре бул и пит бул в никъв случай, защото те нямат нищо естествено, а даже има наркотици! Тъй де, ред була да не мислиш, че е толкова скъп заради някви си подсладоители, дет ги има навсякъде по газираните 2л за 70 ст?

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=15406
Ето тука подробно са упшоисани повечето! Прочети какво пише на опаковката на тези шаркове, питбули и БББ-та и виж какво им е действието  :wink:

17.12.06
19:46

[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”]Естествено че не трябва да ги взимаш! Прочети темата за Е-тата в “други теми за храненето”! А ре бул и пит бул в никъв случай, защото те нямат нищо естествено, а даже има наркотици! Тъй де, ред була да не мислиш, че е толкова скъп заради някви си подсладоители, дет ги има навсякъде по газираните 2л за 70 ст?

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=15406
Ето тука подробно са упшоисани повечето! Прочети какво пише на опаковката на тези шаркове, питбули и БББ-та и виж какво им е действието  :wink:

Енергийните напитки са толкова скъпи,заради самата си опаковка(металната кутийка),защото в момента няма фабрика в БГ,която да произвежда такива опаковки,а вносът им от чужбина излиза солено !
Нищо няма лошо в Energy dink-овете...Зависи от Е-тата,които съдържат !
А това за наркотиците беше смешно  :lol:  :lol:

FI

17.12.06
21:42

[quote author=“Maksim”]Искам да ви питам ако съм на НВД проблем ли ще е да пия сокове от рода на Cappy BBB Florina и Shark-ове и Pit Bull-и.Ще по влият ли на свалянето ми на мазнини.Защото като  гледам опаковките им в тъх има доста консерванти.

Мога да ти кажа само за соковете, защото другите гадости, които си изброил не ги употребявам. Соковете дето са в кутия не стават, защото имат много захар, бои и доста други неща за вкус и цвят. Ако имаш сокоизтисквачка си изтискай по - добре портокалите сам, не че ще излезне много сок, но поне знаеш какво пиеш.

По принцип при НВД трябва да внимаваш обаче с плодовете, защото те съдържат доста въглехидрати.

17.12.06
21:57

Ако имаш сокоизтисквачка си изтискай по - добре портокалите сам, не че ще излезне много сок, но поне знаеш какво пиеш.

Даде аз това го правя у нас.Но въпросът ми е като изляза някъде петък вечер по дискотека насам натам.Щото не на всякъке предлагат фреш сокове ,а пък и знаеш ли дали ще е 100% фреш.

FI

17.12.06
22:04

[quote author=“Maksim”]

Ако имаш сокоизтисквачка си изтискай по - добре портокалите сам, не че ще излезне много сок, но поне знаеш какво пиеш.

Даде аз това го правя у нас.Но въпросът ми е като изляза някъде петък вечер по дискотека насам натам.Щото не на всякъке предлагат фреш сокове ,а пък и знаеш ли дали ще е 100% фреш.

Е да, сега по изключение един сок няма да те убие, но ако за всяка петък вечер питаш, тогава става сложно. :?

18.12.06
09:26

[quote author=“Maksim”]

Един сок няма да те убие, но ако искаш може да си напълниш едно шишенце с фреш, който да пиеш или да си купиш минерална вода  :wink: . Но ако веднъж седмично си вземиш една малка кутия сок няма да е толкова вредно!

dgpetko, ами то излиза, че колата в кутийки тряа струва 2.50 ама струва 65ст.! Не е заради металните кутии 100%  :wink:

ИВ

18.12.06
11:14

[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”][quote author=“Maksim”]

Един сок няма да те убие, но ако искаш може да си напълниш едно шишенце с фреш, който да пиеш или да си купиш минерална вода  :wink: . Но ако веднъж седмично си вземиш една малка кутия сок няма да е толкова вредно!

dgpetko, ами то излиза, че колата в кутийки тряа струва 2.50 ама струва 65ст.! Не е заради металните кутии 100%  :wink:

Фреш, фреш... ако искаш да пиеш здравословен фреш, го пий веднага, щото витамините му изчезват...

18.12.06
17:13

[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”][quote author=“Maksim”]

Виж какво съдържа една енергийна напитка(например MadBat) и ми кажи 1 наркотик дето има в нея или нещо,което е вредно  :lol:

19.12.06
09:59

Абе редбула, пит була, шарка и онуй твойто, са пълни с оцветители, консерванти, киселини, емулагатори, подсладители и още ко му трябва... А да и за миризма някое друго Менделеевоест вещество  :wink: . А от тези неща как се дебелеее... Да не говорим че ти цакат бъбреците, кръвта, витамините(Б1) и още много други неща! Даже кафето е по добро! С него пак си бодър.

ИВ

19.12.06
11:47

[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”]Абе редбула, пит була, шарка и онуй твойто, са пълни с оцветители, консерванти, киселини, емулагатори, подсладители и още ко му трябва... А да и за миризма някое друго Менделеевоест вещество  :wink: . А от тези неща как се дебелеее... Да не говорим че ти цакат бъбреците, кръвта, витамините(Б1) и още много други неща! Даже кафето е по добро! С него пак си бодър.

Кво им има на витамините ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1