Цикъл с метан

Темата е заключена.
NA

04.11.04
15:17

значи аз съм на 17 god 85кг  1.8висок.Как точно трябва да се направи един цикъл с метан ? в смисъл как и по колко и за колко време трябва да се приема и с какви други медикаменти да го съчетая за намаляване на страничните ефекти ! Ако може някои който го е ползвал да ми каже дали е имало някакъв ефект а ако не поне да ме насочи към някакъв друг вид препарат !благодаря предварително
:!:

Спазвайте правилата на форума!
Редактирано заглавие от cikal s metan на Цикъл с метан
lexus

04.11.04
17:20

аз мога да те насоча към друг препарат - пилешко, пуешко, мляко, яйца, сирене, кашкавал, рибено масло, смляно ленено семе, ленесно/сусамово/тиквено олио, витамин Е, зинк/ZMA, витамин Б комплекс, фолева киселина, мултивитамин и мултиминерал...

ти си на 17 бе човек, възползвай се от това, че се къпеш в хубави хормони без да се налага да си ги набавяш от вън... като остарееш (като мен =[ вече съмна 24 =[ ) можеш да пробваш трибестан, еленов корен... като станеш на 27-28-29 и след като си изчел “10 вагона книги” по темата и си преценил струва ли си да си разваляш здравето от едната суета, тогава се занимавас тея отрови...

значи, хората, които са си нямали проблем със здравето са адски сконни да експериметират със себе си... и аз ни нямах никакви проблеми със здравето до преди 1 година, но нямаш идея колко се промених... по отношение на мисленето...

никоя жена, състезание, или каквото и да било не може да ме “стимулира” така, че да започна да си унищожавам виталните органи...

съседът дрещу мен почина скоро от черен дроб...
една добра приятелка е болна от хепатит С...
достатъчно ми е да си помисля само, че с някакъв препарат ще се доближа до тях и това ме отказва...
знаеш ли колко е тъжно някой, който до вчера не е бил болен от 1 единствено нещо, днес да плаче, че животът му е свършил...

знам, че свръх-реагирах (overreacted)... но това е понеже усещам, че не се замиляш за подобни неща - а те са много по-важни от съученика, който за нула време стана със съпер тяло и който те вдъхновява да започнеш да се тровиш...

извинявай, че не ти “помогнах” с въпроса ти...
отделих няколко минути, за да се опитам да те спра...
и да ти помогна с друго...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1