30.10.04
12:53
“Поръчайте протеина с най-ниска цена в света” :evil: :evil: :evil:
На такива изречения се натъкнах докато разлиствах приложението към новия брой на списание Мускули&Фитнес- рекламна брошура на някои от продуктите на Optimum и ABB.И ми стана леко смешно след като проверих цените на тези продукти в Америка.
“Поръчайте протеина с най-ниска цена в света”
Това се отнасяше за 100%Whey Protein.Разфасовките които бяха посочени бяха - 909гр-54лв., 2.3кг-119лв., 4.5кг-219
Явно че под “света” не се разбира България.Та в Америка цените са както следва: 909гр-около 22лв, 2.3кг.около 46лв, 4.5кг- около 90лв.
Струва ми се малко големи разлики в цените като се има предвид, че така е и с другите им продукти.Че се внасят от друга държава- вярно е
ама това не може да ги оскъпява чак толкоз.
аее ем са по-скъпи ем са и по големи боклуци тука с изтекал срок на годност и тн
по-здрави
30.10.04
17:23
не само Optimum всички вносители са такива тъпаци и най-вече тия от Musashi много ме дразнят като почнат да плямпат че техните продукти са най-добри и най-евтини а в същото време в Австралия са 2-3 пъти по евтини. Ама ко да прайш скъп спорт е bodybuildinga.
Mi в Щатите са около 4-5 пъти по-евтини при тва най-добрия протеин с най-високо белтъчно съдържание.
31.10.04
21:33
има протеини с доста по голямо белтъчно съдържание и съответно на по висока цена(може да се намерят и на същата).междодругото 100уей е смес на суроватъчни пр(не чист изолат),което отговаря на сравнително добрата му цена.
http://www.prolab.co.uk/shop.asp?cat=Protein
http://www.aviform.co.uk/avif/product.asp?mscssid=NNG54FU5NH2A9M835H2F4FWQWMV244R6&dept%5Fid=500&pf%5Fid=0001
02.11.04
12:11
А бе кво да ви кажа момчета тука ни вземат за ебати балъците нестига че ни продават продукти с изтекъл срок на годност а пък и отгоре на всичко на троина цена :evil:
02.11.04
19:06
не е луд тоя,който яде баницата,а тоя,който му я дава :wink:
п.с.интересно,вместо да дават на някакъв певец 50000$ и на манекенка още толкова,можеха малко по нормални цени да сложат.американеца на мин заплата работи 4ч,за 2кг протеин,българина на мин заплата за същич протеин 25 дни! :shock:
02.11.04
22:40
не знам тук в австрия има сума ти и фирми от целия свят ама аз си имам един списък дето сме ги изследвали при нас и знам че със сигурност съдържат това което пише и няма нищо вредно в тях
например сега си купих 4,5 кг кофа за 45 евро
стан
45 евро ги изкарвам за час и половина personal training тук
[quote author=“emil_mlo”]аее ем са по-скъпи ем са и по големи боклуци тука с изтекал срок на годност и тн
по-здрави
Защо optimum да са боклуци?!Кои са по добри за същити цени,на пиротска нещата са значително по-скъпи.
04.11.04
19:34
[quote author=“andrew”][quote author=“emil_mlo”]аее ем са по-скъпи ем са и по големи боклуци тука с изтекал срок на годност и тн
по-здрави
Защо optimum да са боклуци?!Кои са по добри за същити цени,на пиротска нещата са значително по-скъпи.
Може да не са боклуци ама са съвсем обикновенни протеини а пък те ги изкарват все едно ще станеш Mr. Olympia за цените не искам да коментирам всеки знае за кво става въпрос.
04.11.04
22:10
Недеите така бе момчета optimum си е фирма с традиции в бодибилдинга и фитнеса кво са да не кажете примерно че на musashi продуктите са по добри аре моля ви се :)
05.11.04
03:47
Optimum може найстина да са добри ама да се е... в гъ... с тия цени.
Значи бих ви препоръчал да ядете повече и суплементите на заден план. А тия дето скочиха като ожилени като казах ,че са боклуци сигорно са поставени лица :) . Та кво да ви препоръчвам всичко достатачно ефтино щото в България качествен контрол не се спазва то и може да ви пообеснят ,че видиш ли 1 година след срока на годност на протеина няма пак нищо да му има . То поне да беше на полувин цена ма те щото като виното смятат ,че е нали като отлежи по-добре.
по-здрави и успех
пп нутрим протеина им голд е на добра цена на униврсал прохормоните са им добре и ефедрина.