Проблем ли ще е ако в сезона за масиране да правя и кардио?

17.12.06
13:12

Работата е там, че наскоро почнах тренировки, но съм ендоморф и започвам да качвам застрашително мазнинки ( на корема най-вече ), опитвам се да намалявам мазнините и сладкото, но не се получава толкова успешно ..

Въпроса ми е - проблем ли ще е за качването на ММ ако 3 пъти в седмицата правя по 40 мин. кардио в дните ми за почивка ( почивка на силовата трен. ) .. ??

Да пия ли протеин след кардиото?? ..

Предварително благодаря за отговорите! :)

Темата беше редактирана от Crazy_With_Razor на 14.04.08 13:17.

Нямаш проблем прави си. Ама може 40 да са ти много, ти сам ще видиш.

17.12.06
13:42

[quote author=“Jorku”]Нямаш проблем прави си. Ама може 40 да са ти много, ти сам ще видиш.

Мерси, иначе забравих да кажа че съм на ВВД ( Виското Въглехидратна Диета ) .. да мина ли на НВД или така няма да имам сила за тренировките, щот без въг. трудно се тренира .. или да мина на някъв по-умрен режим на хранене, няка средна работа?? ..  :roll:

Моя съвет е да пробваш различните варианти. Давай отначало малко така както сега се храниш и ако не върви работата мини на равномерно балансиран режим. Чак на нисковъглехидратен може и да не падаш.

17.12.06
19:33

[quote author=“Crazy_With_Razor”]Работата е там, че наскоро почнах тренировки, но съм ендоморф и започвам да качвам застрашително мазнинки ( на корема най-вече ), опитвам се да намалявам мазнините и сладкото, но не се получава толкова успешно ..

Въпроса ми е - проблем ли ще е за качването на ММ ако 3 пъти в седмицата правя по 40 мин. кардио в дните ми за почивка ( почивка на силовата трен. ) .. ??

Да пия ли протеин след кардиото?? ..

Предварително благодаря за отговорите!  :D

Здравеи пробваи така,разбира се ако ти искаш
Понеделник,тренировъ4ен ден с тежести
Вторник кардио 30мин. желателно е сутрин преди ядене за да има по голям ефект
Сряда,тренировка с тежести
4етвъртък ,кардио 30мин.
Петък тренировка с тежести
Неделя, кардио 30мин

и ако и диетата ти си я подредиш така няма да имаш проблеми
Въглехидрати 50%
Белтъ4ини 30%
Мазнини 20%  Идеалната формула за ендоморфите  :!:

18.12.06
10:11

Много благодаря и на двамца ви!!

А кое според вас е по-доброто кардио, понеже нямам намерения в тия студове да тичам навън - патека или вело?? ..  :roll:

FI

18.12.06
10:26

[quote author=“Crazy_With_Razor”]Много благодаря и на двамца ви!!

А кое според вас е по-доброто кардио, понеже нямам намерения в тия студове да тичам навън - патека или вело?? ..  :roll:

Всеки ще ти каже различно, но ако си повечко кг велото е по-добро. Пътеката натоварва ставите, но някои я предпочитат.

18.12.06
16:22

[quote author=“fitday”][quote author=“Crazy_With_Razor”]Много благодаря и на двамца ви!!

Всеки ще ти каже различно, но ако си повечко кг велото е по-добро. Пътеката натоварва ставите, но някои я предпочитат.

Ами почвам да качвам застрашително кг. пък и с велото вече имам тренинг, бях го избрал вече, просто ми е интересно какво мислят хората за различните уреди ..  :)

18.12.06
23:47

След като си по4нал да ка4ваш и то пове4ко мазнини според текста  които си написал тогава намали въглехидратите,пусни си режима да го видим дали е годен за тебе и даи малко данни за себе си

19.12.06
11:36

[quote author=“valentinik46”]След като си по4нал да ка4ваш и то пове4ко мазнини според текста  които си написал тогава намали въглехидратите,пусни си режима да го видим дали е годен за тебе и даи малко данни за себе си

Въг. не са проблем, тоест проблем са, но работата е там, че спецялно от тия неща мисля, че поне малко разбирам и нямам нужда от обяснение и помощ ( примерно миналата зима с НВД свалих 30 кг. мазнинки и изглеждах доста добре, почти не свалих ММ и се кефех супер мн на фигурата ми, но от толкова гладуване и ограничаване вече ми беше писнало и тая зима започнах да хапвам повече сладко и мазно и така става ) .. Та работата е там че набивам доста сладко и мазно, но скоро ( след празниците ) го спирам и се хващам сериозно за работа ..  :)

176см.
85кг.
ендоморф
ако почна да се свиня, качвам много бързо на стомаха, бедрата, талята и задника .. :)

Режима на хранене е ВВД и е доста променлив, щото бачкам в офис и не мога да го спазвам толкова строго колкото ми се иска .. просто не ми остава време за готвене .. знам какво и как трябва да го ям ..  :)

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 14.04.08 13:18.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1