18.12.06
18:43
Здравейте
искам да попитам дали според вас е препоръ`ително да изяждам по 2 кутии риба тон дневно като се има в предвид,че в момента качвам. Какво е процентното съдържание на протеин?
По-здрави :wink:
18.12.06
18:59
Не прекалявай с рибата по принцип и особено с рибата тон. Яж не повече от 3 пъти седмично по 2 кутии.
18.12.06
20:43
Тфа за онези рибки дето са в консерви ли става дума? Ако е за тях става ли за обед да ям по една кутия от тези рибки и хляб ?
18.12.06
21:34
ми то става да я ядете... и аз я ям като няма какво друго но не прекалявагте а относно идеята да ядеш по 2 кутиии на ден мисля че няма смисъл,защото като сметнеш ще видиш,че цената на пилешкото е мн близка до цената на двете консверви....
благодаря за отговорите :!:
по-здрави
а всъщност тази риба не съдъръа ли малко живак според статия в www.bb-team.org :?:
19.12.06
11:44
[quote author=“svetlio87”]Здравейте
искам да попитам дали според вас е препоръ`ително да изяждам по 2 кутии риба тон дневно като се има в предвид,че в момента качвам. Какво е процентното съдържание на протеин?
По-здрави :wink:
И аз мисля, че повече от 2-3 пъти седмично по 2 кутии не е много препоръчително.
Риба тон съдържа 23,33гр белтъчини.
18.01.07
21:12
А има и друго-тежкият метал меркурий.Аз лично ям по две кутии седмично именно заради това.