Протеин на Optimum?

FI

19.12.06
17:56

Искам да си поръчам някакъв протеин и искам съвета ви.

Optimum 100% Whey Protein

http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html

Optimum 100% NATURAL Whey

http://www.bodybuilding.com/store/opt/natwhey.html

Спрях се на тези двата, честно казано не разбирам каква е разликата между тях, освен че натуралния е без посладителни и такива неща.
Протеина ще го взимам най-много 2-3 пъти седмично, като заместител примерно на ядене преди лягане или веднага след тренировка. Просто искам да си направя малко разнообразие.

Вие кой бихте си взели?

19.12.06
18:03

Втория се води по-добър за диети. Тази цена реална ли е 13$ за 2lb?

FI

19.12.06
18:05

[quote author=“Voltmachine”]Втория се води по-добър за диети. Тази цена реална ли е 13$ за 2lb?

Незнам още не съм го поръчала. Аха, ами аз в момента съм на РБР за задържане на кг, значи този препоръчваш - Оптимум 100% Whey Протеин.

ON 100% Whey Gold Standard provides more whey protein isolates (WPI) - the purest and most expensive source of whey protein available.

Явно е в най - чиста форма, затова ще да е препоръчван.

FI

19.12.06
22:17

[quote author=“Jorku”]ON 100% Whey Gold Standard provides more whey protein isolates (WPI) - the purest and most expensive source of whey protein available.

Ок супер, значи него ще поръчам. :) Мерси много.

20.12.06
00:44

http://www.optimumnutrition.com/pinnacle/products/100_Natural_Whey_Gold_Standard_Chocolate_2_lbs-96-23.html

Няма изкуствени подсладители. Май само това е разликата.

20.12.06
08:30

[quote author=“fitday”][quote author=“Jorku”]ON 100% Whey Gold Standard provides more whey protein isolates (WPI) - the purest and most expensive source of whey protein available.

Ок супер, значи него ще поръчам. :) Мерси много.

Ако го взимаш като заместител на ядене или преди лягане зна4и си избрала неподходяЩият протеин заЩото е суроватъ4ен,освен ако не го разбъркваш с прясно мляко за да се забави усвояването му както правят  някои колеги но дали наистена е така и аз самият не мога да си отговоря на тоя въпрос , на твое място бих си избрал някои от тези марки
http://www.bodybuilding.com/store/now/calcium.html   :idea:
http://www.bodybuilding.com/store/syn/matrix.html
http://www.bodybuilding.com/store/opt/cas.html   :idea:

успех в избора  :wink:

FZ

20.12.06
12:15

Аз съм за първият вариант .

IN

20.12.06
12:28

А аз пък изобщо не знам за кво ти е да пиеш протеин :shock: ....за заместване на ядене??Пфф протеина на прах първо не е заместител на хранене а и не знам не можеш ли просто да изпиеш едно кисело мляко,се пак няма да правиш мускули...някои хора се чудят за кво да си похарчат парите ей :)

FI

20.12.06
13:54

[quote author=“InDaHEad”]А аз пък изобщо не знам за кво ти е да пиеш протеин :shock: ....за заместване на ядене??Пфф протеина на прах първо не е заместител на хранене а и не знам не можеш ли просто да изпиеш едно кисело мляко,се пак няма да правиш мускули...някои хора се чудят за кво да си похарчат парите ей :)

Бреиии не съм искала мускули да правя... кой ти каза??? :roll:

Не мисля, че киселото мляко е по-добро от протеина. И не искам да си замествам изцяло храненето, а да си създам малко разнообразие в храненето.
:roll:

20.12.06
17:24

земи си млечно яйчен,доста по-близък е до истинското хранене :)  :wink:

ИВ

21.12.06
11:22

[quote author=“fitday”][quote author=“InDaHEad”]А аз пък изобщо не знам за кво ти е да пиеш протеин :shock: ....за заместване на ядене??Пфф протеина на прах първо не е заместител на хранене а и не знам не можеш ли просто да изпиеш едно кисело мляко,се пак няма да правиш мускули...някои хора се чудят за кво да си похарчат парите ей :)

Бреиии не съм искала мускули да правя... кой ти каза??? :roll:

Не мисля, че киселото мляко е по-добро от протеина. И не искам да си замествам изцяло храненето, а да си създам малко разнообразие в храненето.
:roll:

InDaHEad, ся вместо да подкрепиш момичето в бъдещото й начинание, ти я нападаш. Е не може така :). 

fitday, може ли да те ангажирам като си го купиш и изпиеш съответно да ми кажеш как ти е подействал и каква е цената му :).

VS

21.12.06
11:32

Мнение Продавам Optimum 100 % Whey Gold Standart
Naturala!
5lbs. Цена: 115лв.
gsm: 0889788531

21.12.06
11:50

[quote author=“vsf”]Мнение Продавам Optimum 100 % Whey Gold Standart
Naturala!
5lbs. Цена: 115лв.
gsm: 0889788531

има си пазар бе!!!

21.12.06
16:50

Аз имам Optimum 100% Whey Protein и съм много доволна от него.

А аз пък изобщо не знам за кво ти е да пиеш протеин  ....за заместване на ядене??Пфф протеина на прах първо не е заместител на хранене а и не знам не можеш ли просто да изпиеш едно кисело мляко,се пак няма да правиш мускули...някои хора се чудят за кво да си похарчат парите ей 

Приятелче, как можеш да кажеш, че протеина на прах неможе да е заместител на хранене?!
Едно кисело мляко неможе да ти набави необходимата доза белтъчини първо, второ ти наистина ли смяташ, че киселото мляко (особено това, което ни продават) е по- добра храна от протеина на прах?

IN

21.12.06
18:46

Говоря специално за нея :wink: .Много добре съм наясно с тези неща няма нужда да ми ги обясняваш.Тя ако тежи 50 кила едно прясно мляко и стига за преди лягане...киселото мляко ти е 12 гр протеин,ако хапне и още нещо малко и сичко е точно...аз съм към 70 кила и ми стигат 2 кисели млека преди лягане...а протеина не е заместител на ядене,защото храненето не се състои само от протеини като предполагам знаеш,за тая цел си има MRP….a и киселото мляко е далеч по-полезно от протеина на прах...каквото и да е се пак не е синтетична храна...

21.12.06
20:11

Говоря специално за нея

Прегледах постовете отново, но никъде не видях момичето да описва тренировките си, целите си, теглото си и т. н. Единствено пише, че е на режим за задържане на кг.
Може би ти считаш, че момичетата нямат нужда от добавки? Или пък като цяло не си привърженик на хранителните добавки?
Както и да е...
Аз за себе си предпочитам да изпия един протеин след тренировка, отколкото да изям едно кисело мляко.  От личните си наблюдения гласувам с две ръце за Optimum 100% Whey Protein.

IN

21.12.06
20:14

Бухтичке казвам просто че според мене няма нужда от добавки.Иначе от тоя протеин съм изпил над 20 кила вече,така че...знам как действа...не и знам размерите,но предполагам...както и да е ако си го купи няма да сгреши,но за мен за излишни разходи :)

21.12.06
20:22

:D Е защо да няма нужда?
И като си го пил и знаеш как действа защо пак твърдиш, че не и трябва?
Може би не е като 90% от момичетата и иска нещо повече.

FI

26.12.06
21:37

[quote author=“InDaHEad”]Бухтичке казвам просто че според мене няма нужда от добавки.Иначе от тоя протеин съм изпил над 20 кила вече,така че...знам как действа...не и знам размерите,но предполагам...както и да е ако си го купи няма да сгреши,но за мен за излишни разходи :)

InDaHEad ама ти защо реши, че аз не искам да правя мускули и релеф. Това, че 99% от жените са така, незначи, че и аз съм така. На мен протеина не ми е да си набвям протеин от него, защото за моите килограми ми е пределно ясно, че това става и само с ядене. Не разбирам какво си толкова против, както вече писах това е само за разнообразие, а не за наяждане, както се казва. :roll:

Nosferatu ще докладвам. :)

IN

27.12.06
00:08

[quote author=“fitday”][quote author=“InDaHEad”]Бухтичке казвам просто че според мене няма нужда от добавки.Иначе от тоя протеин съм изпил над 20 кила вече,така че...знам как действа...не и знам размерите,но предполагам...както и да е ако си го купи няма да сгреши,но за мен за излишни разходи :)

InDaHEad ама ти защо реши, че аз не искам да правя мускули и релеф. Това, че 99% от жените са така, незначи, че и аз съм така. На мен протеина не ми е да си набвям протеин от него, защото за моите килограми ми е пределно ясно, че това става и само с ядене. Не разбирам какво си толкова против, както вече писах това е само за разнообразие, а не за наяждане, както се казва. :roll:

Nosferatu ще докладвам. :)

Нямам нищо против,просто ми е странно.Както и да е,пожелавам ти успех :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1