Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:

12.12.06
00:53

както и зоб дог и аз см доста мазен в момента релефа ми беше на 79-80 кила :) а сега см 94-5 ето една снимчица сравнително новичка е :
http://images12.snimka.bg/001704756-big.jpg

FI

12.12.06
10:04

[quote author=“Dj_TEO”]както и зоб дог и аз см доста мазен в момента релефа ми беше на 79-80 кила :) а сега см 94-5 ето една снимчица сравнително новичка е :

Много си си добре даже, аз не виждам да си мазен. :)

12.12.06
17:57

[quote author=“fitday”][quote author=“Dj_TEO”]както и зоб дог и аз см доста мазен в момента релефа ми беше на 79-80 кила :) а сега см 94-5 ето една снимчица сравнително новичка е :

Много си си добре даже, аз не виждам да си мазен. :)

от устата на жена звучи доста по-добре 10x fitday :wink:

12.12.06
22:31

[quote author=“Grah4e”] Като една пълна любителка и наблюдателка да си кажа обаче ;) Хич не разбирам как ви харесва да си развивате мускулите на врата... Някакви борчовски асоциации ми навяват. Ама както казах съм си любителка (въпреки че съм с мнение  8) ) МЕн поне ми е много странно..

Подобен е ефекта, тъй като някой хора, понякога с цел да изглеждат по-яки, са с доста неправилна стойка. Дори и да ти е добре развит трапеца, ако човек не е изкривен в раменете и/или леко пригърбен, трапеца/врата/ си е тип топ.

А иначе на на снимки трапеца се ‘пъчи’ умишлено<  :lol:

FI

14.12.06
14:44

Offspring мен ме кефиш. Може да трябва да качиш, но и така си добре според мен. :)

14.12.06
22:20

Благодаря...гоня си аз разни цели,но незнам докаде ще стигна.Опасявам се,че сега раста,защото е още началото (стаж 7 месеца) а тогава е по-така,ужасявам се при мисълта,че скоро може да настъпи застой.А повечето начини за борба със застоя са свързани с пари  :cry:  пфу да му се невиди и държава...

RE

15.12.06
01:17

Dj_TEO
доста добре, давай все така.не си мазен имаш мегдан за още кг.

16.12.06
10:38

Dj_TEO

Що да си мазен бе  :shock: Супер си

_Z

16.12.06
13:00

[quote author=“realityman”]Dj_TEO
доста добре, давай все така.не си мазен имаш мегдан за още кг.

Мазен е , подлъгвате се по яката светлина , и аз в залата на яките лампи не изглеждам хич мазен , дори на бичата съм почти релефен. Щом той казва че е мазен, значи е мазен , но не колкото мене.

16.12.06
13:51

_ZOB_DOG_

Ти колко КГ си

_Z

16.12.06
14:07

90 на 165 см , брата е 95 на 170.

16.12.06
14:15

Ебаси, дай да видя някакви снимки.
Аз съм 84 на 180. :roll:

16.12.06
16:36

[quote author=“diksi”]Ебаси, дай да видя някакви снимки.
Аз съм 84 на 180. :roll:

и аз с 1-2 кила отгоре :)

_Z

16.12.06
17:21

http://zob-snimki.hit.bg/best.rar
Eто , аз бях дал на предната страница. Но на повечето съм 66 кг , брата 69 , там сме с по 40 ръце (април месец) , сега сме с по 45. Само на 3 снимки , на които съм вкъщи съм почти 90 кг и на тая гърба с потника е скорошна на брата ( 95 кг). Нямам снимка на краката отскоро , но са големи - 70см , на клека 10ки на 150. Краката са половината тяло и от тях идват доста кг. Ето една снимка от април на брата 69 кг (първият от ляво на дясно - 6ти номер със сините бански) , там се вижда крака , сега е с около 10 см по голям :)
http://zob-snimki.hit.bg/bscap032.jpg

17.12.06
00:37

morphey:Очаквам два три коментара тук съм 91кг-ма ,абе мерките ми са в другата тема
му е интересно да види ,скоро ще кача и клип как клякам с тези прословути 150кг-ма.

Наистина си постигнал доста,но наистина нищо немога да видя.
Скоро мисля да снимам един от училището ми.уникално човече...на 15 години не спортува никакъв друг спорт,само в фитнеса се поти,на никаква химия и добавки освен геинер и то от 2 месеца...250 на лег пресата и 110 на лега (3-ка).Навивам го да стане трибоец.А най странното е че тежи 63 кг.Смятам,че момчето си заслужава спонсор ако продължава така.

MO

17.12.06
00:42

[quote author=“Offspring”]morphey:Очаквам два три коментара тук съм 91кг-ма ,абе мерките ми са в другата тема
му е интересно да види ,скоро ще кача и клип как клякам с тези прословути 150кг-ма.

Наистина си постигнал доста,но наистина нищо немога да видя.
Скоро мисля да снимам един от училището ми.уникално човече...на 15 години не спортува никакъв спорт,само в фитнеса се поти,на никаква химия и добавки освен геинер и то от 2 месеца...250 на лег пресата и 110 на лега (3-ка).Навивам го да стане трибоец.А най странното е че тежи 63 кг.Смятам,че момчето си заслужава спонсор ако продължава така.

Какви са му мерките? 110 тройка е доста добре за 15 годишен ,аз преди две години
май правех 90 -3пъти ....

17.12.06
00:49

Ами ръката му е 35,сичко останало си е как да кажа...нормално...абе ако го видите едва ли ще повярвате колко би вдигнал.За бицепс с правия лост 48 кг.(серия,то и с лег пресата прави серия с 250) клека не му го знам,той рядко прави,виждал съм го с 90 но незнам колко може,но за лег пресата и лег-а лично съм му пазил.На мен никога не ми е била цел силата,но на него му се възхищавам...представям си на мойте години (17) какво ще предсатвлява ако продължи така.

17.12.06
01:13

morphey-мой,снимките ти са под всякаква критика-повтарям СНИМКИТЕ,а не формата!тъй като или си си снимал главата,или не са фокусирани или светкавицата така е блеснала,че нищо не се вижда!ако постнеш някви свестни снимки може и да коментирам как изглеждаш! :idea:

17.12.06
01:26

това е от светлината :) мазен съм иначе доста за 3 месеца някаде съм къчил почти 20кг а имам мегдан за още само после да имам време да се чистия абе сложно е, е тука пред сички искам да благодаря на zob dog :) незнам кога с кой съм си писал от двамата,но и двамата ми помагат доста  :wink:

17.12.06
08:28

morphey

Браво добър трапец !

ZOB_DOG

Бате браво доста си постигнал !!!! РЕСПЕКТ !!!!

17.12.06
09:22

morphey онези циментови отливки като дискове ли ги ползваш :shock:  :D

MO

17.12.06
11:38

[quote author=“openbsd”]morphey онези циментови отливки като дискове ли ги ползваш :shock:  :D

да и действат безотказно това ми е оборудването:
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Po4tivsi4kitejesti.jpg

http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Dymbeli.jpg

hardboy все пак аз вдигам тежести не съм фотограф ,тези снимки ги направих на майтап
не ги коментирай като искаш.

Зоб Дог гърба ти е доста добре ,но не ти ли е гадно да сваляш 20кг-ма за състезание ,
не те разбирам ,просто евала за усилията ,но тази форма я гониш адски упорито и изведнъж от 95 ставаш 70 не те ли е яд ,че трябва да сваляш толкова?

_Z

17.12.06
12:14

Тва е мас ( 15 кг) и вода (5 кг ) . Мускул не се губи и затва не ме яд , а дори изглеждам по голям. А и не ми траа да сваля от 95 на 70.Има си схема :). Още от януари почвам малко ограничения и кардио и до февруари (същинсктата диета и зоб) смятам да съм към 85 кг сутрин на гладно , после и до 75 да сваля , брата ще се качи вместо мен на кантара - нали е 5 кг по лек :)

17.12.06
12:34

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Тва е мас ( 15 кг) и вода (5 кг ) . Мускул не се губи и затва не ме яд , а дори изглеждам по голям. А и не ми траа да сваля от 95 на 70.Има си схема :). Още от януари почвам малко ограничения и кардио и до февруари (същинсктата диета и зоб) смятам да съм към 85 кг сутрин на гладно , после и до 75 да сваля , брата ще се качи вместо мен на кантара - нали е 5 кг по лек :)

Хаха как ги ментите с кантара  :lol:

_Z

17.12.06
13:00

Еми близнаци сме :)

17.12.06
13:25

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Еми близнаци сме :)

Знам ...  :wink:

MO

17.12.06
14:36

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Тва е мас ( 15 кг) и вода (5 кг ) . Мускул не се губи и затва не ме яд , а дори изглеждам по голям. А и не ми траа да сваля от 95 на 70.Има си схема :). Още от януари почвам малко ограничения и кардио и до февруари (същинсктата диета и зоб) смятам да съм към 85 кг сутрин на гладно , после и до 75 да сваля , брата ще се качи вместо мен на кантара - нали е 5 кг по лек :)

Изглеждаш по-релефен и с добра сепарация но чак по-голям???
водата с какво я изкарваш 5-те килограма
15 кг мазнини?Ако наистина не губиш мускул е добре ,ще ми е интересно да
ти видя снимки от следащи състезания ,
защо не направиш сега няколко като си в основен на 95 кила ще ми е интересно да видя

17.12.06
15:37

[quote author=“morphey”][quote author=“openbsd”]morphey онези циментови отливки като дискове ли ги ползваш :shock:  :D

да и действат безотказно това ми е оборудването:
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Po4tivsi4kitejesti.jpg

http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Dymbeli.jpg

hardboy все пак аз вдигам тежести не съм фотограф ,тези снимки ги направих на майтап
не ги коментирай като искаш.

и това че вдигаш тежести трябва ли да означава че си толкоз ограничен,че дори не можеш да боравиш с фотоапарат(не професионално разбира се)?!?!

аре не се излагайте!!!

17.12.06
17:59

.

Мнението беше редактирано от Sonse на 22.05.07 13:38.

_Z

17.12.06
18:43

Ами то докато чистя , зобя и се мускула расте. Няква друга снимка ще си напрая сигурно до нова година. 5 те кг вода се свалят с диуретик , калио-натриева диета и оводняване и обезводняване. 5 часа след съст. бях 5 кг по-тежък.

17.12.06
18:44

Sonse: “Само мойте снимки не ги коментирате, явно съм твърде зелен още в бодибилдинга  След 5-6 месеца, като потренирам, ще постна нови снимки, дано да съм постигнал нещо “

Хаха то и при мен е така,но нормално.Какво искаш да похвалят хора с ограничени заченки на мускулна маса прикрепени към неопределен брой сухожилия.  :D   :D   :D

_Z

17.12.06
19:21

[quote author=“morphey”]
защо не направиш сега няколко като си в основен на 95 кила ще ми е интересно да видя

Тия мазнити снимки са от основния ми период сега, а не от този преди състезанието където съм релефен.

MO

17.12.06
23:03

hardboy ако искаш толкова ела ти да ме снимаш ,за да са по-сполучливи снимките
не знам защо правиш на въпрос такива глупости ,но скоро ще кача едно 20 минутно клипче на части от тренировката ми и то с хубава камера ,затова ще можеш да ме видиш
и ако тогава благоволиш -да ме коментираш.

MO

19.12.06
09:56

[quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“morphey”]

Тия мазнити снимки са от основния ми период сега, а не от този преди състезанието където съм релефен.

Знам аз и тия в Гохард съм ти разглеждал всичките,но си направил само няколко докато си в осоновен,особено ме впечатли клипчето с трицепса ти ,даже преди време те питах
с как тренираш трицепса ,ти каза че наблягаш само на заднат глава .
Интересно ми е Лег-а ви е 130 но 1 -ца ,колко ти е работната серия ,а при клека и
тягата?
п.с. и снимката на гърба ти ми хареса доста -имаш добре развити кифли
междудруготи и ти ли си 89 набор?

_Z

19.12.06
15:06

И 2-мата сме 89 набор.
На лега почвам с хоризонтален лег и след като загрея правя 8-12 на 100 кг до отказ, чисти и с 2 повт помощ накрая до отказ. 2-рата серия ми е с 120 кг 3-5-ца като последните 2 повт. са с помощ и 3-тата серия започвам на 100 кг и правя дроп серия на 80 и 60 кг по 6 повт горе доло на всяко, но на последните особено 60 почти не изпъвам докрай ръцете защото нямам сила в трицеса най вероятно. 3 серии правя за лег и после минавам на горна с дъмбели и така...
А на клека правя 3 серии на 150 кг 10-8-6 повт, клякам толкова, колкото признават на трибоя.
Тяга не правя от 1,5 година. Но лятото ми хрумна и направих 200 мах, а иначе преди 1-2 години на 135 кг 8-ци правих, ся ако прая ше прая 8-ци на 150 сигурно, но не смятам да правя. В предсъстезателната подготовка екстензиите са достатъчни и римската тяга (с изпънати крака). А в основен аз играя гребане с щанга за гръб с 100 кг без чиитинг 3 серии и като 2-ро упражнение мечка с 100 кг и това е напълно достатъчно за кръста и рибиците. Иначе вечер не може да се спи направо, като легна и се отпусна в леглото, веднага заболява кръста.

MO

19.12.06
22:10

[quote author=“_ZOB_DOG_”]И 2-мата сме 89 набор.
На лега почвам с хоризонтален лег и след като загрея правя 8-12 на 100 кг до отказ, чисти и с 2 повт помощ накрая до отказ. 2-рата серия ми е с 120 кг 3-5-ца като последните 2 повт. са с помощ и 3-тата серия започвам на 100 кг и правя дроп серия на 80 и 60 кг по 6 повт горе доло на всяко, но на последните особено 60 почти не изпъвам докрай ръцете защото нямам сила в трицеса най вероятно. 3 серии правя за лег и после минавам на горна с дъмбели и така...
А на клека правя 3 серии на 150 кг 10-8-6 повт, клякам толкова, колкото признават на трибоя.
Тяга не правя от 1,5 година. Но лятото ми хрумна и направих 200 мах, а иначе преди 1-2 години на 135 кг 8-ци правих, ся ако прая ше прая 8-ци на 150 сигурно, но не смятам да правя. В предсъстезателната подготовка екстензиите са достатъчни и римската тяга (с изпънати крака). А в основен аз играя гребане с щанга за гръб с 100 кг без чиитинг 3 серии и като 2-ро упражнение мечка с 100 кг и това е напълно достатъчно за кръста и рибиците. Иначе вечер не може да се спи направо, като легна и се отпусна в леглото, веднага заболява кръста.

Добри тежести използваш ,но сам си казвал че килограмите не са ти главната цел,
иначе мечката с преплетени пръсти ли я правиш или една над друга ръцете?
Сетих се да те питам колко см ти е китката (интересно ми е нали сме набори  :)  )
И колко години стаж имаш поне 2.5години според мен кокло са?
Аз  не съм запознат със състезателната подготовка ,но ми е интересно след като падаш на килограми за състезанието ,мерките редуцират ли се?

_Z

19.12.06
23:04

На лоста за мечката слагам дръжката за гребане с тесен хват от скрипеца.На лоста слагам само 10ки щото другите дискове са големи и ми пречат , само с 10 ки не се побират повече :) , не че тия 100 кг не са ми трудни де. Китката ми е 17-18 см ,китките и  предмишниците ми са слаби по принцип , предмишницата е само 35 , което е малко за 45 ръка според мене. Стажа ми е точно 2 години и 8 месеца, април на републиканското ще стане 3 години , смятам яко да се направя от към релеф за тогава. А мерки не се губят, освен в талията. Аз сега не мога да хвана никво мазно по краката - при тях се запазват см. При ръцете спадат със 1-2 см, но не като мускулна маса , а и последните 4 дни като се зареди с въглехидрати се издуват. В Гръдната също не се сваля , в талията обаче след 1 седмица диета и корема ти се свива с 5- 10 см, до края на диетата с още десетина санта.

MO

20.12.06
09:32

[quote author=“_ZOB_DOG_”]На лоста за мечката слагам дръжката за гребане с тесен хват от скрипеца.На лоста слагам само 10ки щото другите дискове са големи и ми пречат , само с 10 ки не се побират повече :) , не че тия 100 кг не са ми трудни де. Китката ми е 17-18 см ,китките и  предмишниците ми са слаби по принцип , предмишницата е само 35 , което е малко за 45 ръка според мене. Стажа ми е точно 2 години и 8 месеца, април на републиканското ще стане 3 години , смятам яко да се направя от към релеф за тогава. А мерки не се губят, освен в талията. Аз сега не мога да хвана никво мазно по краката - при тях се запазват см. При ръцете спадат със 1-2 см, но не като мускулна маса , а и последните 4 дни като се зареди с въглехидрати се издуват. В Гръдната също не се сваля , в талията обаче след 1 седмица диета и корема ти се свива с 5- 10 см, до края на диетата с още десетина санта.

35см предмишница не е малко ,пък и така ръката ще ти и зглежда по-голяма при 10см разлика ,а ти целиш визуален ефект.3 години не са малко време ,това за талията не съм го подозирал ,че се сваля толкова много ,тогава разликата гръден кош и талия ще е доста голяма ,теб гръдния кош ти беше 120 при колко талия излизаш едва ли е по-малко от 80 ?(40см разлика са доста добре )
пожелавам ти(и на брат ти) добро класиране за Април  ,задължително трябва да качиш снимки

_Z

20.12.06
16:51

Гърба ми е 120, на състезанието е бил 115 сигурно, сега талията ми е 85, а тогава беше 70 точно (меря си я в нормално положение, без да прибирам корема и т.н.).  Можеш да видиш няколко снимки на талията - http://zob-dog.hit.bg/Republikansko1.rar

20.12.06
16:58

120 отпуснат ли мериш ???  :roll:  без да поемаш въздух и да се издуваш ???

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1