29.09.04
16:22
Ванишер, понеже видях снимките ти искам да те питам колко кг си и ако може си кажи мерките.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 16:07.
53кг
ръка: 33
Другите не ги знам :)
Мога да ти кажа по колко дигам за раличните упражнения...
01.10.04
17:56
Ако можеш дай мерки и горе долу колко кг вдигаш на различните управнения. А и какви суплементи взимаш, а ако си взимал химия каква е била тя?
01.10.04
20:22
ха-ха-ха химия а бе братле VANISHER да ти прилича на човек които се зоби виж го че е 53кг(не се засягаи братле) :P леле ще ме спукате от смях
лег - 55
бицепс (щанга прав) - 30-35
клек - 60-65
набирания - ‘собствена маса’+ 5-10кг
кофички - ‘собствена маса’+ 10-15кг
Горните данни са за серии от рода 3-4 х 7-8
Сега пия само Креатин и Амино.
Правил съм 3-седмичен цикъл със Сустанон, от който качих главно сила.
А ти не гледай че съм 53, а гледай че като почнах фитнес бях 42 !!! :twisted:
30.10.04
10:55
vanisher . продължавай в този дух батка , далеч ще стигнеш . Аз лично сега смятам да направя един двумесечен цикъл с креатин , амино-ацид , л-глутамин и протеин и да видим докаде ще я докарам . Противник съм на химията . Похвално е че правиш набиранията и кофичките със свободни тежести , на твойте години и аз слагах по 10-на кг , но напоследък нещо съм понатежал и ги правя със собствено тегло - 4 серии по 10 повторения , като стигна до 13 безпроблемни , ще сложа пак тежести !
30.10.04
17:36
vanisher извинявай човек ама от колко време тренираш щото с тия размери и тежестите дето ги вдигаш що се зобаш бе човек няма смисъл сега. земи си направи една програмка за маса качи 20 кг и тогава зоб така ще ти се изтощи имунната система ако продалжаваш с тия химии ама ти си знайш най-добре.
Я кажи от колко време тренираш и ква ти е програмата в момента.
Тренирам от 1 година.
Сега тренирам 5 дена по 1 мускулна група на ден сепциални тренировки и много дорбе ми действат.
Набиранията вече ги рпавя 5х10 зад врат и не слагам допълнителни кг.
30.10.04
23:01
Не мислиш ли че са малко множко 5 тренировки не си ли мислил да ги намалиш малко да речем 4. аз мисля че така е най-добре една голяма и една малка мускулна група, хем ще имаш повече време за почивка. Щото ако искаш да качиш повечко кг трябва повече да почиваш, а мислиш ли да продължаваш с химията или засега дотук.
хаха споко
откакто минах на новите тренировки са буквално набъбнал и то видимо. Всеки го забелязва и го казва.
В моита зала вече 7 човека тренираме по тази програма и на 7те ни действа супер.
Лошото е че кат отидем едновременно само си пречим по уредите :)
31.10.04
02:47
я кажи тази програмка да зема и аз да я пробвам ако не е тайна разбира се. щото без туй мислех да я сменям моята тоя месец.
Засега е тайна :)
Скоро (след месец-два) ще я постна.
Сега още я дооформяме с тея в залата.
01.11.04
01:50
е бах ти тайната програма да не земете да измислите Heavy Duty 2 тва е майтап разбира се айде като решиш я пусни.
Vanisher стана звезда в тоя форум бе :)
Ще зема и аз да понаръгам малко снимки (леко пипнати така с фотошопа ;))
Говори звездата:
И аз мислех за фотошопа ма не ме бива много :)
vanisher