15.12.06
19:49
смених името на темата що така и иначе вече никаи не пишеше(дано медераторите да не ме пребият)
интересува ме някои дето гие пробвал ,що се чудя кои да си зема (горе долу са на една цена)да ми пише отзивите си?
пп ако може да няма ммнения от сорта геинара е shit и тн що съм со решил да зимам и неискам некои да ме разубеждава! :P
по-здарви
Абе търси малко преди да пускаш тема бе :evil:
Ето тук вторият http://sncway.com/articles.php?ArticleGroupID=3
Успех :wink:
ot geinara kfi zerultati da o4akvam za okolo 5 meseca v slu4ai 4e sam ekotomorf(slabi4ak)?
ако някой е ползвал продукта маля да каже някакви отзиви? :?:щото на мен ми казаха че е добър ако някой знае нещо по добро на същата цена(1.5кг.-30лв.)става въпрос пак за гейнар? :roll:
18.12.06
21:06
Кой те излъга, че Mega Mass 3000 е хубав? За тези пари които ще дадеш за този гейнър, по - добре си купи телешко. Аз като го вземах, единствено леко ми се омазни корема, кантара не мръдна. И да е мръднал, със максимум 300-400 грама! Периода на вземане ми беше около месец и половина. Най добре си вземи високопроцентен суроватъчен протеин концентрат. Не ми е ясно що, първите пъти като си купувах добавки в магазина ме съветваха да ползвам гейнъри, след като един организъм много по трудно си набавя белтичините от храната, а не въглехидратите!!!! А в гейнърите преобладават въглехидратите. Според мен гейнъри хич не трябва да се произвеждат.
18.12.06
21:12
[quote author=“koisymazzz”]Кой те излъга, че Mega Mass 3000 е хубав? За тези пари които ще дадеш за този гейнър, по - добре си купи телешко. Аз като го вземах, единствено леко ми се омазни корема, кантара не мръдна. И да е мръднал, със максимум 300-400 грама! Периода на вземане ми беше около месец и половина. Най добре си вземи високопроцентен суроватъчен протеин концентрат. Не ми е ясно що, първите пъти като си купувах добавки в магазина ме съветваха да ползвам гейнъри, след като един организъм много по трудно си набавя белтичините от храната, а не въглехидратите!!!! А в гейнърите преобладават въглехидратите. Според мен гейнъри хич не трябва да се произвеждат.
затова гейнър се пие след тренировка когато организма има нужда от бързи въглехидрати за запълни нуждите от гликоген :wink:
а спокойно може да се пие протеин преди трен..преди лягане и т.н...гейнера си е само за след тренировка иначе има шанс от тия въглехидрати да се омазниш..
п.п. ти особенно ако си пил опаковка от 1.5кг как ще качиш...
аз съм доста доволен от гейнера...вярано и аз се омазних малко...ама аз попринцип си задържам мазнини и най-вероятно е от самото хранене :wink:
абе как можете да си дадете парите за въглехидрати ?
за 30лв можеш да си купиш 60кила картофи или там някаде кила ориз!
благодаря за отговорите момчета. :D а между другото неме притеснява омазняването лятото 4е го стопим.а за периот от половин година пиемане на добавката и стабилно ядене горе долу колко кила ще кача(сеага съм 178см. 63кг.)или не може да се каже?
18.12.06
22:07
[quote author=“Ayo”]абе как можете да си дадете парите за въглехидрати ?
А ще се усвоят ли за същото време? Можеш ли да ги пренасяш лесно? Изискват ли приготовление? Заемат ли ти обем (можеш ли да погълнеш същото количество храна след картофите и след глюкозата)?
[quote author=“manson”][quote author=“Ayo”]абе как можете да си дадете парите за въглехидрати ?
А ще се усвоят ли за същото време? Можеш ли да ги пренасяш лесно? Изискват ли приготовление? Заемат ли ти обем (можеш ли да погълнеш същото количество храна след картофите и след глюкозата)?
да има също може да кажеш “Ще трябва да се пръснеш от ядене” и си е така, но картофите според мен са по-добри, колкото и неудобства да имат
19.12.06
19:42
[quote author=“Ayo”][quote author=“manson”][quote author=“Ayo”]абе как можете да си дадете парите за въглехидрати ?
да има също може да кажеш “Ще трябва да се пръснеш от ядене” и си е така, но картофите според мен са по-добри, колкото и неудобства да имат
По-добри след тренировка? Мне. Идеята е че и двете са нужни, но за различни цели и определено по различно време. Не отричайте гейнърите - и те си имат своето място в режима.
sat… няма кой да ти отговори на такъв въпрос :)
Единственото по-добро за след тренировка от глюкоза на прах + суров. протеин е глюкоза + малтодекстрин + суров. протеин(каквото има в гейнерите). А малтодекстрина е подходящ и за преди тренировка ако не се лъжа. Така че гейнерът си има своето приложение, а тези, които си мислят, че гейнерите могат да заменят доброто хранене през останалата част от деня да не се изненадват от липсата на резултати.
Единственото по-добро за след тренировка от глюкоза на прах + суров. протеин е глюкоза + малтодекстрин + суров. протеин(каквото има в гейнерите). А малтодекстрина е подходящ и за преди тренировка ако не се лъжа. Така че гейнерът си има своето приложение, а тези, които си мислят, че гейнерите могат да заменят доброто хранене през останалата част от деня да не се изненадват от липсата на резултати.
-последното ми е ясно ама аз питах да ли gain mass си струва повече от mega mass ?